Πορτοσάλτε: «Δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι – Να τα ασφαλίσουν σε ιδιώτες» (Βίντεο)

Για ακόμη μία φορά, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε επιρρίπτει ευθύνες σε… κατοίκους πυρόπληκτων περιοχών, και συγκεκριμένα της Σταμάτας, του Διονύσου και της Ροδόπολης αλλά και στους τηλεθεατές, με αφορμή καταγγελίες πολιτών περί καθυστέρησης των εναέριων μέσων και έλλειψης συντονισμού κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, που πριν λίγο καιρό είχε καταφερθεί εναντίον απεγνωσμένου πολίτη που είχε καεί το σπίτι του στην Κόρινθο, ρωτώντας τον επίμονα εάν το έχει ασφαλισμένο, επανήλθε για να προκαλέσει εκ νέου αντιδράσεις.

Εμφανώς εκνευρισμένος, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ σήμερα θέλησε να μαλώσει τους κατοίκους λέγοντας ότι «δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι» και κατηγορώντας όσους δεν έχουν ασφαλίσει ιδιωτικά το σπίτι τους και δεν έχουν βάλει γεννήτριες και δεξαμενές νερού!

Όμως, το κατσάδιασμα δεν σταμάτησε εκεί. Ο ίδιος συνέχισε το κήρυγμα και στους τηλεθεατές που άσκησαν κριτική στον τρόπο με τον οποίο μετέδιδε τις φωτιές ο σταθμός του Φαλήρου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί