Περίεργο τροχαίο για καλλιτέχνη στην Κρήτη: Τον έριξαν κάτω με την μηχανή και τον έσπασαν στο ξύλο

Ένα πολύ περίεργο τροχαίο συνέβη την Δευτέρα στο ύψος του Σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στα Καπαριανά.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον μοτοσικλετιστή: “Ερχόμουν από τις Μοίρες όταν ξαφνικά είδα να έρχεται κατά πάνω μου το αυτοκίνητο. Εγώ προσπάθησα να το αποφύγω ωστόσο δεν τα κατάφερα με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σκοπίμως πάνω μου και αμέσως μετά να πάρω τούμπα στην άσφαλτο” .

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά αλλά αμέσως μετά, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο , κατέβηκαν δύο άτομα από το αυτοκίνητο κι άρχισαν να τον κλωτσάνε σε όλο το σώμα. Ο ίδιος προσπάθησε παρα το σοκ να αντισταθεί ενώ την ίδια στιγμή κατέφτασαν γείτονες και περαστικοί που αντιλήφθηκαν το περιστατικό με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο οι δράστες είναι γνωστοί του και έδρασαν σκοπίμως καθώς θεώρησαν ότι με αυτό τον τρόπο θα έλυναν κάποιες διαφορές που είχαν, ενώ η αστυνομία που κατέφτασε στο σημείο ανέλαβε να διερευνήσει την περίεργη αυτή υπόθεση.

Το θύμα που είναι γνωστός καλλιτέχνης από την περιοχή προχώρησε σε καταγγελία ενώ την ίδια στιγμή παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες.

Το θέμα απ’ ότι φαίνεται θα έχει και συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες …

Στη φωτογραφία φαίνεται το θύμα να κάθεται στη καρέκλα προσπαθώντας και με τη βοήθεια των περαστικών να συνέλθει από το σοκ.

Προκάλεσαν τροχαίο κατέβηκαν, ξυλοφόρτωσαν το θύμα κι έφυγαν!

apopsilive.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί