Πάτρα: Διασωληνώθηκε η 27χρονη που παρουσίασε θρόμβωση μετά το Johnson & Johnson

Για έβδομη ημέρα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου με την κατάστασή της να παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή

Αγώνα δρόμου δίνουν οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται για 7η ημέρα μια 27χρονη κοπέλα η οποία παρουσίασε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson.

Οι γιατροί που χαρακτηρίζουν την κατάστασή της κρίσιμη αλλά σταθερή επέλεξαν να την διασωληνώσουν για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν καλύτερα την κατάστασή της.

Μιλώντας στο tempo24.news ο καθηγητής Αιματολογίας του ΠΓΝΠ Αργύρης Συμεωνίδης, σημείωσε ότι  «παρ’ όλα αυτά έχουμε ενθαρρυντικές ενδείξεις για την αποσωλήνωσή της τις επόμενες ημέρες», 

Η 27χρονη λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson μετά εμφάνισε συμπτώματα παράλυσης, κόπωσης και αδυναμίας κίνησης. 

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Κέρκυρας και από εκεί στην Πάτρα. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι παρουσιάζει εκτεταμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, μια επιπλοκή ιδιαιτέρως σπάνια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί