Πένθος για τον 46χρονο Στάθη, το νέο θύμα της ασφάλτου

Ο θάνατός του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, χρόνια επαγγελματίας στο χώρο του κλιματισμού και ιδιαίτερα κοινωνικός

Στη θλίψη βυθίστηκε η κοινωνία του Ρεθυμνου για το θάνατο του 46χρονου Στάθη Μανιατάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην επαρχιακή οδό Ρεθύμνου- Αγίας Γαλήνης, πριν την Παλέ στο ύψος της ταβέρνας Πύργος.

Δείτε επίσης: Άλλος ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στους δρόμους της Κρήτης (Φωτο)

Βαριά θλίψη  στο Ρεθυμνο για τον θάνατο του 46χρονου Στάθη Μανιατάκη σε τροχαίο στη Παλε

Ο θάνατος του Στάθη Μανιατάκη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, χρόνια επαγγελματίας στο χώρο του κλιματισμού και ιδιαίτερα κοινωνικός.

Ο 46χρονος Στάθης Μανιατάκης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ρεθυμνου , όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη προκειμένου να τον κρατήσουν στην ζωή, ωστόσο δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goodnet.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν η δίκυκλη μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος 46χρονος και ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό έναν 39χρονο συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να υποστεί πολλαπλά τραύματα και λίγο αργότερα να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσε το Τμήμα Τροχαίας που διερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον άτυχο άνδρα.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 12 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί