Νεκρή 14χρονη μετά από επέμβαση για γαστρικό δακτύλιο στη Θεσσαλονίκη

Τα παραπανίσια κιλά που είχε μια 14χρονη στην Επανωμή της Θεσσαλονίκης και ο χλευασμός που φέρεται να δεχόταν γι’ αυτά, οδήγησαν την ίδια και την οικογένειά της στην απόφαση να παρέμβει χειρουργικά στο σώμα της, τοποθετώντας γαστρικό δακτύλιο, προκειμένου να χάσει βάρος.

Ωστόσο, λίγο αφότου πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο, η έφηβη υπέφερε από έντονους πόνους που κινητοποίησαν την οικογένεια, η οποία ζήτησε τις συμβουλές του γιατρού που είχε πραγματοποιήσει την εγχείριση. Εκείνος πάντως ήταν καθησυχαστικός για την ανάρρωσή της μέχρι που η 14χρονη νόσησε από περιτονίτιδα που της προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια και τελικά κατέληξε.

«Την Παρασκευή το παιδί μου άρχισε να καταρρέει, είχε 160 παλμούς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ιερωμένος πατέρας της άτυχης έφηβης.

Στις δηλώσεις του ο τραγικός πατέρας άφησε να εννοηθεί ότι το παιδί του είχε υποστεί bullying για το βάρος του. «Ρώταγα το παιδί. “πώς πέρασες στη βόλτα σου;” και μου απαντούσε: “καλά μπαμπά, αλλά μόλις έφυγα με έλεγαν χοντρή”», είπε μεταξύ άλλων, καταγγέλλοντας μεγάλο ιατρικό λάθος για το οποίο, όπως δήλωσε, έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί