Όταν η «ψυχολόγος» της Καρολάιν «έβλεπε» ένα ευτυχισμένο ζευγάρι και έναν… υποστηρικτικό σύζυγο

Η «ψυχολόγος» της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, πριν το «σάλο» που ξέσπασε γύρω από το όνομά της, αλλά και τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με την ομολογία του πιλότου για τη δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά, «έβλεπε» ένα ευτυχισμένο ζευγάρι και έναν υποστηρικτικό σύζυγο.

Δείτε επίσης: Οι Μασόνοι είχαν διαγράψει την ψυχολόγο της Κάρολαϊν από το 2018 – Παρέμβαση της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος»

Ούτε πτυχίο, ούτε άδεια επαγγέλματος διαθέτει η «ψυχολόγος» της Καρολάιν – Ανακλήθηκε βραβείο που της είχε δοθεί

Στη ΓΑΔΑ η γυναίκα που δήλωνε ψυχολόγος της Κάρολαϊν

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Όταν ο συζυγοκτόνος δάκρυζε μπροστά στην κάμερα

Άλλο ένα «καλό παιδί» που δολοφόνησε μια γυναίκα και οι πρόθυμοι να κατηγορήσουν τους «κακούς αλλοδαπούς»

Θα ισχύσει ο νόμος Τσιάρα για τον δολοφόνο της Καρολάιν;

Συγκεκριμένα, η «ψυχολόγος» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «μόνο τα καλύτερα έχω να πω για το ζευγάρι. Η Καρολάιν και ο Μπάμπης έρχονταν μαζί πάντα, έσερναν και το καρότσι με το μωράκι τους».

Μιλώντας για την Καρολάιν στα τέλη Μαϊου, τόνισε ότι «στην Αθήνα δεν είχε φίλες, ήταν στην Αλόννησο. Ήταν μια πολύ καλή μανούλα που αφιέρωνε όλο τον χρόνο της στο παιδάκι της. Όπως γνωρίζετε, στην ψυχολόγο όλοι ανοίγονται. Έτσι και η Καρολάιν έκανε κατάθεση ψυχής κάθε φορά.

Μάθαινα τι την κάνει ευτυχισμένη και χαρούμενη, τα άγχη της, τις αγωνίες της. Ήταν ένα 20χρονο παιδί, την έβλεπα σαν παιδί μου… Είχε γίνει πολύ νωρίς μανούλα και ήθελε τις συμβουλές μου γιατί όπως είναι φυσικό είχε λίγο άγχος».

Σε ερώτηση για το εάν φοβόταν κάτι, η κα Μυλωνοπούλου απάντησε ότι «δεν είχε φόβο για τίποτα, Είχε θέσει στόχους και προτεραιότητες στη ζωή της. Το άγχος της ήταν επειδή πριν φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της, τη Λυδία, ήταν πολύ μικρή, είχε μια αποβολή και όταν έμεινε έγκυος, η Λυδία γεννήθηκε πρόωρα. Ήταν ένα 20χρονο κορίτσι και με όλα αυτά που είχε βιώσει, είχε μέσα της ένα άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της, αν θα συνεχίσει τις σπουδές της.

Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός στο να συνεχίσει τη Σχολή της. Δεν έκρυβε τίποτα από τον σύζυγό της. Ήταν μια ευτυχισμένη κοπέλα, η χαρά της ζωής. Λάτρευε τον σύζυγό της κι εκείνος το ίδιο».

Αναφορικά με το οικόπεδο, η κα Μυλωνοπούλου είπε ότι της το είχε αναφέρει και όπως υποστήριξε «η 20χρονη ήταν ένα γελαστό παιδί, ήταν η χαρά της ζωής. Είχε χαρά να φτιάξει το σπίτι της. Και επειδή ήταν ένα αγνό παιδί το έλεγε παντού. Όλα τα όνειρά της τα έλεγε. Και πολλές φορές της έλεγα «μην ανοίγεσαι τόσο πολύ γιατί ο κόσμος δεν είναι όλος καλός».

«Είχα άδεια από τον Μπάμπη να μιλήσω…»

Ενώ το έγκλημα δεν είχε εξιχνιαστεί, και μετά τον «σάλο» γύρω από την ιδιότητά της, η κα Μυλωνοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star και υποστήριξε ότι ποτέ δε συστήθηκε ως ψυχολόγος, καθώς και ότι επαγγέλλεται σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Παράλληλα, τόνισε ότι είχε την έγγραφη άδεια του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν για να μιλήσει δημοσίως για τα όσα ήξερε για τη ζωή τους.

«Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου κοιτάω τον συνομιλητή μου στα μάτια, γιατί μου αρέσει η ειλικρίνεια και η αλήθεια και έτσι και θα συνεχίσω. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε τώρα θα το κάνω. Από την πρώτη στιγμή υπήρξα ειλικρινής, αυτό παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο. Διευκρινίζω για μια ακόμη φορά, ότι κλήθηκα να καταθέσω στη ΓΑΔΑ λίγες μέρες μετά τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Όπως μου είπαν οι αστυνομικοί, οι επαγγελματικές κάρτες μου βρέθηκαν στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά και ο σύζυγος της Καρολάιν είχε επιβεβαιώσει στην κατάθεσή του ότι με επισκέπτονταν τους τελευταίους μήνες», ανέφερε η κα Μυλωνοπούλου

«Με έκπληξή μου λίγες ημέρες μετά την κατάθεσή μου, άρχισα να διαβάζω δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την κατάθεση “κλειδί” της ψυχολόγου του ζευγαριού. Μετά από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε και το όνομά μου. Μου ζητήθηκε να συνομιλήσω σε συγκεκριμένο έντυπο δίνοντας συνέντευξη, όπου δεν εμβάθυνα στο περιεχόμενο των συνεδριών, αλλά έκανα μια συνολική εκτίμηση για το πόσο αγαπημένο ζευγάρι ήταν ο Μπάμπης και η Καρολάιν, γεγονός που υποστηρίζω μέχρι και σήμερα.

Στη συνέχεια, βρέθηκα σε μια πολύ πιεστική κατάσταση. Από τη μια πλευρά, όφειλα να μην αποκαλύψω τίποτα για την κατάθεσή μου, εάν διενεργούνταν ακόμα έρευνα για τη δολοφονία, ενώ από την άλλη κλονίστηκα από τα όσα μετέφεραν κάποια ΜΜΕ περί της μαρτυρίας – κλειδί στην υπόθεση.

Είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και επειδή υπηρετώ την αλήθεια και την ειλικρίνεια, έκρινα ότι εφόσον διέρρευσε το όνομά μου ως μάρτυρας έπρεπε να αποσαφηνίσω ότι δεν ευσταθούσαν για το πρόσωπό μου. Όσον αφορά την ιδιότητα της ψυχολόγου που λανθασμένα μου αποδόθηκε, έχω να αποσαφηνίσω ότι λειτουργώ νόμιμη επιχείρηση ως σύμβουλος ψυχικής υγείας, κλινικής και θεραπευτικής ύπνωσης και εναλλακτικών θεραπειών.

Εύχομαι να συλληφθούν σύντομα οι δράστες της στυγερής δολοφονίας που μας συγκλόνισε όλες και ιδιαίτερα εμένα, που γνώρισα αυτή τη νεαρή μανούλα», κατέληξε η κα Μυλωνοπούλου.

Τι είχε «αποκαλύψει» ο… καθ’ ομολογία δολοφόνος για την «ψυχολόγο»

Ο 32χρονος δράστης φέρεται να κατέθεσε πως βρήκε την κα Μυλωνοπούλου μέσω αναζητήσεων στο διαδίκτυο και είχαν μαζί με τη σύζυγό του οκτώ συνεδρίες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα εξελίχθηκαν ομαλά και οι συμβουλές της ήταν βοηθητικές ενώ το ζευγάρι δεν είχε κάποιο πρόβλημα με τις συμβουλές της. Πρόσθεσε δε πως η «ψυχολόγος» μίλησε με την άδεια του, ενώ επικοινώνησαν πρώτη φορά όταν τον πήρε δύο μέρες μετά την δολοφονία .

Αναλυτικότερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να υποστήριξε ότι το ζευγάρι έκανε 8 συνεδρίες με την κυρία Μυλωνοπούλου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως «σημαντικές» τις συμβουλές που έλαβαν για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Καρολάιν με την εγκυμοσύνη της.

Επίσης, ο 32χρονος πιλότος ανέφερε ότι μίλησε με την «ψυχολόγο» δύο 24ωρα μετά το τραγικό συμβάν, όταν του τηλεφώνησε για να εκφράσει τα συλλυπητήριά της, ενώ σημείωσε πως ο ίδιος της έδωσε άδεια να βγει να μιλήσει στα ΜΜΕ.

Γιώργος Γάκης, dikaiologitika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί