Γλυκά Νερά: Όταν ο συζυγοκτόνος δάκρυζε μπροστά στην κάμερα

Το πρωί αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν και το βράδυ ομολογούσε ότι ήταν ο θύτης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς ο 32χρονος σύζυγός της τελικά ομολόγησε.

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν

Ωστόσο, ο πιλότος στις 13 Μαΐου μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος είχε στήσει ένα καλοστημένο σόου.

«Από την πρώτη μέρα συλλέγουν στοιχεία, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, είναι τα παιδιά αυτά του Ανθρωποκτονιών», είχε αναφέρει αρχικά ο 32χρονος, ο οποίος δάκρυσε μπροστά στις κάμερες.

«Με έλυσαν οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι μου και τότε κατάλαβα ότι ήταν νεκρή η γυναίκα μου» είχε επισημάνει σε άλλο σημείο ενώ είχε εκφράσει την πίστη του ότι οι αστυνομικοί θα καταφέρουν να εντοπίσουν τους δολοφόνους. Όπως και τελικά έγινε, με τη διαφορά ότι πρόκειται για έναν δολοφόνο, τον ίδιο τον σύζυγο.

https://www.youtube.com/watch?v=4bGnTiCcKhc

Ο 32χρονος δεν είχε μείνει εκεί αλλά αποχαιρετούσε την δολοφονημένη σύζυγό του μέσω Instagram γράφοντας: «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

Instagram του πιλότου

Εκφωνούσε τον επικήδειο της Καρολάιν

Ο πιλότος, ο οποίος σκηνοθέτησε μία ολόκληρη ληστεία προκειμένου να καλύψει το άγριο έγκλημά του, είχε φτάσει στην Αλόννησο για την κηδεία της Καρολάιν με ελικόπτερο και το μωρό τους στην αγκαλιά και μάλιστα είχε εκφωνήσει τον επικήδειο.

“Η Καρολάιν ήταν η χαρά της ζωής και χαρά για όλο τον κόσμο, η χαρά για την κόρη της και μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά και να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε, να ζείτε όλες τις στιγμές μαζί τους”, ανέφερε ο 32χρονος συζυγοκτόνος.

https://www.youtube.com/watch?v=e6of_YnXO6k

Λιγότερο από ένα μήνα μετά, στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, θα ομολογούσε ότι ο ίδιος ήταν αυτός που έβαλε τέλος στην ζωή της 20χρονης συζύγου του, μπροστά στα μάτια του μωρού τους.

Το πρωί αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν και το βράδυ ομολογούσε ότι ήταν ο θύτης

Λίγες μόνο ώρες διαφορά έχουν η σκηνή που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αγκαλιάζει συντετριμμένος την μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν στο μνημόσυνο στην Αλόννησο και η ομολογία του ίδιου στην ΕΛ.ΑΣ ότι τελικά αυτός ήταν ο δολοφόνος της κόρης της.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, όταν η μητέρα της Καρολάιν ρώτησε τον 32χρονο πιλότο στο μνημόσυνο γιατί τον παίρνουν οι αστυνομικοί, εκείνος φέρεται να της είπε πως πάει στην Αθήνα για να αναγνωρίσει έναν ύποπτο που συνέλαβαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο.

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε επίσημα λίγο αργότερα, ο 32χρονος είχε κληθεί για κατάθεση, λόγω των στοιχείων που τον «προδιδαν», και όχι για αναγνώριση και μάλιστα είχε ενημερωθεί από την προηγούμενη ημέρα για αυτήν την εξέλιξη.

«Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αστυνομίας και μερικές ώρες αργότερα, ο Μπάμπης Αναγωστόπουλος ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί