Κατεπείγουσα κλήση για κατάθεση στον σύζυγο της Κάρολαϊν

“Τρέχουν” οι εξελίξεις για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Κάρολαΐν, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί νεκρή πάνω στο κρεβάτι της και δίπλα στο μωρό της και με τον σύζυγό της, τον 32χρονο πιλότο, δεμένο.

Σήμερα (17.06.2021), λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της Καθημερινής πως έχουν βρεθεί νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε για νέα κατάθεση από τις αστυνομικές αρχές. Ήταν εξ αρχής γνωστό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πως τα νέα στοιχεία που έχουν βρεθεί, θα τίθονταν υπόψη του. 

Είναι τόσο άμεσες οι εξελίξεις που, σύμφωνα με το newsit.gr, ο 32χρονος αποχώρησε εσπευσμένα από το νεκροταφείο της Αλοννήσου, όπου βρέθηκε για μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Κάρολαϊν. Ο πιλότος έφυγε από το νεκροταφείο μαζί με έναν φίλο του και έναν αστυνομικό γιατί τον κάλεσαν εσπευσμένα στη Γαδαρηνών για να δώσει νέα κατάθεση. 

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Κατεπείγουσα κλήση για κατάθεση στον σύζυγο της Κάρολαϊν”

  1. γάμος = θάνατος;

    Με ελικόπτερο πιάσανε τον Τότο Ριίνα… αρχηγό της σικελικής μαφίας. Δεν χρησιμοποιούνται τα αστυνομικά ελικόπτερα χωρίς πολύ σοβαρό λόγο… Αν επιβεβαιωθεί αυτό που φοβούνται όλοι, είναι ώρα τα νεαρά κορίτσια να ασχολούνται με τις σπουδές τους και να αφήσουν τους γαμπρούς… Τίποτα δεν αξίζει παραπάνω από την οικονομική ανεξαρτησία σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί