Εισαγγελική παρέμβαση μετά τον τραγικό θάνατο του αγοριού 18 μηνών στα Μάλγαρα

Εντολή στην αστυνομία να συλλέξει το προανακριτικό υλικό προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε το μεσημέρι τραγικό θάνατο ένα 18μηνο αγοράκι πέφτοντας σε ανοιχτό βόθρο, έξω από το σπίτι των παππούδων του, στα Νέα Μάλγαρα, έδωσε η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στα Μάλγαρα: Νεκρό εντοπίστηκε 18 μηνών αγοράκι που έπεσε σε βόθρο

Η μητέρα του άτυχου μωρού ενημέρωσε γύρω στη μία μετά το μεσημέρι την αστυνομία ότι το παιδί της είχε εξαφανιστεί από το σπίτι των γονιών της, όπου το είχε αφήσει, λόγω προγραμματισμένου ιατρικού ραντεβού της.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή. Καθώς δεν υπήρχαν μάρτυρες που να έχουν δει το μωρό και δεν απέδωσαν καρπούς οι αναζητήσεις στην γύρω περιοχή, οι έρευνες στράφηκαν στην αφύλακτη αποχέτευση που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του σπιτιού.

Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα με τον πιο τραγικό τρόπο. Με τη συνδρομή πυροσβεστών και τη βοήθεια ειδικού στις αποφράξεις αποχετεύσεων, ανασύρθηκε νεκρό το αγοράκι μέσα από το βόθρο. Από τα στοιχεία της έρευνας φαίνεται να προκύπτει ότι είχε διαφύγει της προσοχής των παππούδων του με συνέπεια να ακολουθήσει η τραγική κατάληξη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί