Επεισόδιο βγαλμένο από τις σκοτεινές μέρες του Απαρτχάιντ σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας (Βίντεο)

«Εδώ κάνω κουμάντο εγώ»: Οδηγός λεωφορείου σηκώνει αλλοδαπό επιβάτη από τη θέση του για να καθίσει μία Ελληνίδα – «Σιχαίνομαι να κάτσω» ακούγεται να λέει με αποτροπιασμό

Ένα απολύτως ντροπιαστικό επεισόδιο βγαλμένο από τις σκοτεινές μέρες του Απαρτχάιντ όπου οι έγχρωμοι υποχρεούνταν να παραχωρήσουν τη θέση τους στους λευκούς, σημειώθηκε σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Πέμπτης, με την εμπλοκή μάλιστα του οδηγού!

Όλα ξεκίνησαν όταν μία επιβάτης του λεωφορείου της γραμμής Α11 απαίτησε από έναν αλλοδαπό συνεπιβάτη της να της παραχωρήσει την θέση του!

Όταν ο άνδρας αρνήθηκε, η επιβάτης ζήτησε από τον οδηγό του λεωφορείου να παρέμβει. Ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και έφτασε στο πίσω μέρος του λεωφορείου όπου όπου χωρίς να φοράει μάσκα φωνάζει στον αλλοδαπό επιβάτη να σηκωθεί από τη θέση του και να την παραχωρήσει στην γυναίκα.

Στο βίντεο που κατέγραψε το sputniknews.gr ο οδηγός του λεωφορείου ακούγεται να λέει στον αλλοδαπό «σήκω πάνω να κάτσει η κυρία, εδώ κουμάντο κάνω εγώ», ενώ και ο διπλανός του τον αναγκάζουν να παραχωρήσει τη θέση του.

Η γυναίκα, μόλις σηκώνεται ο άνδρας από τη θέση του, ακούγεται να λέει με αποτροπιασμό: «Σιχαίνομαι να κάτσω» και ύστερα κάθεται.

Το βίντεο της ντροπής:


Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Επεισόδιο βγαλμένο από τις σκοτεινές μέρες του Απαρτχάιντ σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας (Βίντεο)”

  1. Κωνσταντίνα

    Αυτό ίσως είναι το κράτος,ο φασίστας που πληρώνεται από μας, κάνει μάλλον τη δουλειά του κράτους αλλιώς πως να εξηγηθεί όταν όλοι αυτοί μένουν στις θέσεις τους,άλλωστε τι και αν ψοφάν τα έρμα στα νοσοκομεία χωρίς ΜΕΘ εμείς ανοίξαμε και σας περιμένουμε τουρίστες και αλλοδαποί ναι, αλλά με λεφτά στις τσέπες όχι πειναλαίοι σαν και μας με 540 βασικός και 10ωρη εργασία, τέτοιους γέμισε ο τόπος μας και ο τσάμπα μάγκας το πιθηκοειδές που ξέμεινε από το καιρό που οι άνθρωποι στάθηκαν στα δυο τους πόδια ,αυτός ο οδηγός που μας ρεζιλεύει στας Ευρώπας ,τέτοιους να δεις πόσους γέμισε ο τόπος μας, κάποιοι γίναν και Λαγοί,άλλοι ακόμα κυκλοφορούν με τα νεκρωμένα εγκεφαλικά τους κύτταρα, ανάμεσά μας….

  2. CitizenMitsos

    Ο οδηγός αυτός πρέπει να απολυθεί και να χάσει την άδεια του για πάντα. Που είναι το κράτος;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί