Κουρτάκης: Ο μητσοτακικός εκδότης με άρθρο του διαπιστώνει “κατρακύλα” στα γκάλοπ και εισηγείται εκλογές!

Υπέρ των πρόωρων εκλογών τάχθηκε ο Γιάννης Κουρτάκης στα σημερινά ” Παραπολιτικά” καθώς διαπιστώνει “ρωγμές στην εικόνα της κυβέρνησης”, αλλά και κατρακύλα στις δημοσκοπήσεις τόσο στη δημοφιλία Μητσοτάκη, όσο και στη διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ, που από το 20% έχει περιοριστεί στο 10-12%.

Όπως αναφέρει:

“…Οι εκλογές -ανεξάρτητα από την απόφαση που έχει λάβει ο Μητσοτάκης – θα έπρεπε να αποτελούν την ενδεδειγμένη, αν όχι τη μόνη λύση. Να αποτελούν ευκαιρία επανεκκίνησης σε όλα τα επίπεδα. Και είναι αναγκαίο ένα restart, αν δει κανείς προσεχτικά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Ασήμαντα θέματα, που όμως έχουν δημιουργήσει ρωγμές στην εικόνα της κυβέρνησης. Σε κάθε περίπτωση, οι μόνοι που έχουν κάθε λόγο να μη θέλουν εκλογές, είναι οι βολεμένοι αυτής της διακυβέρνησης. Όσοι αισθάνονται ότι μια εκλογική αναμέτρηση μπορεί να τους σηκώσει από τις καρέκλες τους…

Πριν από ένα χρόνο, η Ν.Δ. προηγούνταν με 20% και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δημοφιλία 80%. Έπειτα από ένα χρόνο, η διαφορά ανάμεσα στα δυο κόμματα έχει συρρικνωθεί στο 10% -12%, ενώ η δημοφιλία του πρωθυπουργού έχει υποστεί απώλειες που αγγίζουν το 30%. Πέρυσι τον Μάιο η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών αποθέωνε τους κυβερνητικούς χειρισμούς, με τον Μητσοτάκη να αποτελεί ηγέτη προς μίμηση σε όλη την Ευρώπη. Σε λιγότερο από έναν χρόνο, κατά κοινή παραδοχή, τα δεδομένα έχουν αλλάξει…”

thefaq.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Κουρτάκης: Ο μητσοτακικός εκδότης με άρθρο του διαπιστώνει “κατρακύλα” στα γκάλοπ και εισηγείται εκλογές!”

 1. AvatarAnti-logos

  Δεν ξέρω για το πικ της πανδημίας, αλλά το πικ της επικινδυνότητας ενός αδίστακτου καθεστώτος, αυτού του Μητσοτάκη Τώρα είναι.
  “Οντε ψοφά ο γάιδαρος…. “, λένε στο χωριό του… και έχουν δίκιο.
  Τώρα θα αρχίσουν τα κλωτσίδια όπως αυτά της γνωστής ποδοσφαιρικής ομάδας που θέλει ΜΟΝΟ και ΠΑΝΤΑ να κερδίζει.
  Να έχουμε το νου μας και κυρίως ΜΑΚΡΥΑ από κάθε κυβερνητικό και μπάτσο.
  Θα πάνε σπίτι τους και ακόμα ….παραπέρα, να ξεμαγαρίσει ο τόπος.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί