Πότε θα γίνουν οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση τίτλου σπουδών Δημοτικού Σχολείου

Από τη Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις που  προβλέπονται από την παράγραφο 5 του άρθρου 9 του Π.Δ. 79/17 (ΦΕΚ 109/τΑ’/01-08- 2018) για την απόκτηση τίτλου σπουδών Δημοτικού Σχολείου από όσους/ες συμπλήρωσαν  το όριο ηλικίας της υποχρεωτικής φοίτησης, θα πραγματοποιηθούν στο 1οΔημοτικό  Σχολείο Ηρακλείου (Ανωγειανό), Λ. Καλοκαιρινού 197, την Παρασκευή 09 Απριλίου 2021 και ώρα 09.00 π.μ. 

Όσοι/ες ενδιαφέρονται να αποκτήσουν απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου μπορούν  να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά στη Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου  (Πιτσουλάκη 73) μέχρι και την Πέμπτη 08 Απριλίου 2021. 

Δικαιολογητικά που απαιτούνται: 

1. Φωτοτυπία ταυτότητας 

2. Πιστοποιητικό γέννησης 

Η κατάθεση των δικαιολογητικών στα γραφεία της Υπηρεσίας μας, μπορεί να γίνει  μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού και τηρώντας όλες τις απαραίτητες ατομικές  προφυλάξεις. 

Η διεξαγωγή των εξετάσεων θα γίνει σύμφωνα με τα μέτρα και τις οδηγίες του  Υ.ΠΑΙ.Θ. για την προστασία της κοινότητας από την εξάπλωση του COVID-19.  Λεπτομερέστερες οδηγίες θα παρασχεθούν στους υποψηφίους κατά την ημέρα της  εξέτασής τους και πριν την έναρξη αυτής από την Υπεύθυνη Εξεταστικού. 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί