Ο Α. Κούγιας κατέθεσε αίτηση ακύρωσης της προδικασίας για τον Λιγνάδη

Στην ΓΑΔΑ επέστρεψε ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος παρουσιάστηκε ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας. Ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού, Αλέξης Κούγιας  κατέθεσε αίτηση ακυρώσεως της προδικασίας και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου υποστήριξε ότι “για πρώτη φορά στην καριέρα του έχει συναντήσει τόσο χοντροκομμένη κατασκευή κατηγοριών”.

Από την απολογία του κατηγορουμένου η ανακρίτρια θα πρέπει συνυπολογίζοντας τα στοιχεία από τις μηνύσεις και τις καταθέσεις μαρτύρων  να αποφασίσει εάν ο γνωστός ηθοποιός θα προφυλακιστεί.

Κατά του Δημήτρη Λιγνάδη που κρατείται στη ΓΑΔΑ αναμένεται να καταθέσουν σήμερα στοιχεία οι συνήγοροι του 35χρονου που πρώτος κατήγγειλε με συνέντευξή του ότι βιάστηκε, σε ηλικία 19 ετών από τον κατηγορούμενο.

Ο Νίκος Σ. είχε μιλήσει στο περιοδικό 2020mag καταγγέλλοντας πως το 2005 βιάστηκε από τον ήδη κατηγορούμενο καλλιτέχνη, καθώς και έναν ακόμη, γνωστό σήμερα από ρόλους του σε τηλεοπτικά σίριαλ, ηθοποιό, στο σπίτι του πρώτου. Ήδη για την υπόθεση του δεύτερου καταγγελλόμενου ηθοποιού διενεργείται έρευνα.

Αν και η υπόθεσή του έχει περάσει το χρόνο παραγραφής για τα κακουργήματα (15 έτη), η Δικαιοσύνη θα κρίνει πώς τελικά θα διαχειριστεί τα καταγγελλόμενα από τον Νίκο Σ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί