Στο Ηράκλειο συνεχίζουν να μην εμβολιάζουν ιδιώτες γιατρούς με προβλήματα υγείας!- Κίνδυνος για υγειονομικούς και ασθενείς

Στο θέμα του μη εμβολιασμού των ιδιωτών γιατρών στο Ηράκλειο, ακόμα και με σοβαρά προβλήματα υγείας, επανέρχεται η σύζυγος του γνωστού γαστρεντερολόγου του Ηρακλείου, Νίκου Φραγκαδάκη, Ρένα Σαμαρίτη.

Η κ. Σαμαρίτη είχε καταγγείλει στο Candiadoc στις 4 Φεβρουαρίου ότι ιδιώτες γιατροί, με άλλα νοσήματα, όπως ο σύζυγός της, δεν είχαν εμβολιαστεί και αντ’ αυτών είχαν κάνει εμβόλια, για παράδειγμα, νεαροί αστυνομικοί ή και νεαροί γιατροί του “περιβάλλοντος” του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου. Και φυσικά διάφοροι παράγοντες, που εμβολιάζονται με επικοινωνιακές παράτες…

Δείτε: Στο Ηράκλειο δεν εμβολιάζουν ιδιώτες γιατρούς με προβλήματα υγείας, επειδή δίνουν προτεραιότητα …στους αστυνομικούς!

Η καταγγελία της επιβεβαιώθηκε και από την απάντηση του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, που είχε την ευθύνη για το πρόγραμμα των εμβολιασμών, με βάση το οποίο έγιναν τόσα και τόσα… Αλλά ο ΙΣΗ τα έριξε στο υπουργείο!

Δείτε: Στο υπουργείο ρίχνει την ευθύνη ο ΙΣΗ- Η απάντηση στο Candiadoc για τους μη εμβολιασμούς γιατρών

Η… πανηγυριώτικη ανακοίνωση του ΙΣΗ για τους εμβολιασμούς και το σχόλιο του γιατρού με καρδιοπάθεια που εξαίρεσαν!

Τώρα η σύζυγος του γιατρού επανέρχεται και με μια οργισμένη επιστολή καταγγέλλει όλους εκείνους που ευθύνονται για την κατάσταση και για το γεγονός ότι γιατροί, με προβλήματα μάλιστα υγείας, έχουν μείνει ανεμβολίαστοι και απροστάτευτοι.

Διαβάστε:

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ! ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΦΕΥΕΙ !ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ( με ΕΜΑΙΛ ) ! κλπ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ !!!!!!!!!!!

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ”ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ” ΓΙΑΤΡΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ 68 ΕΤΩΝ  ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ  ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ !! 

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ !! ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΤΟΝ ΙΑΡΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ κ ΚΙΚΙΛΙΑ ”ΕΑΝ ” ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΣΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ;
-ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ”ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΄΄ΗΡΩΕΣ ” ΓΙΑΤΡΟΥΣ ( όπως για το θεαθήναι τους χαρακτηρίζει ) !-ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΜΜΕ !

ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ”ΚΑΠΟΙΑ ” ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ, ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΜΙΑΣ ΦΤΗΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ”ΖΩΕΣ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ 

– ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕΚΑΔΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ”ΘΥΜΑΤΑ ” ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!! 
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ  ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΖΩ  ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ  ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ  ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΄΄ΕΛΛΑΔΑ ΄΄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΜΑΡΙΤΗ ΡΕΝΑ 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί