Η… πανηγυριώτικη ανακοίνωση του ΙΣΗ για τους εμβολιασμούς και το σχόλιο του γιατρού με καρδιοπάθεια που εξαίρεσαν!

Συνέχεια στο θέμα με την απαράδεκτη στάση Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και τους εμβολιασμούς γιατρών, δίνει ο γνωστός γαστρεντρολόγος, Νίκος Φραγκιαδάκης, ο οποίος ανήκει σε ευπαθή ομάδα (έχει κάνει πρόσφατη εγχείρηση καρδιάς), και αντ’ αυτού μέχρι τώρα έχουν εμβολιαστεί αρκετοί νέοι και χωρίς προβλήματα υγείας γιατροί του “περιβάλλοντος” του ΙΣΗ αλλά και… μέλη των σωμάτων ασφαλείας.

Δείτε: Στο Ηράκλειο δεν εμβολιάζουν ιδιώτες γιατρούς με προβλήματα υγείας, επειδή δίνουν προτεραιότητα …στους αστυνομικούς!

Στο υπουργείο ρίχνει την ευθύνη ο ΙΣΗ- Η απάντηση στο Candiadoc για τους μη εμβολιασμούς γιατρών

Γράφει λοιπόν ο κ. Φραγκιαδάκης στο Candiadoc.gr:

Και ω του θαύματος ο ιατρικός σύλλογος Ηρακλείου και ο πρόεδρος του βρήκε τα mails  μας (αυτά που μέχρι πρότινος αγνοούσε όταν ήταν να μας ενημερώσει για τις διαδικασίες του εμβολιασμού) για να πει ότι οι γιατροί του νομού που ΘΑ  εμβολιαστούν, είναι πάνω από 85%.  Γιατί, αμφέβαλε  γι’ αυτό; Όμως  αυτό που δεν μας λέει  είναι… ΠΟΤΕ  θα εμβολιαστούν. Γιατί σύμφωνα με τους ειδικούς και την κυβέρνηση ΘΑ ήταν οι πρώτοι που θα έπρεπε να εμβολιαστούν.

Νίκος Φραγκιαδάκης, Γαστρεντερολόγος.

Μέλος του ΙΣΗ

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΙΣΗ, την οποία επικαλείται ο κ. Φραγκαδάκης και στην οποία η γαλάζια διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου… πανηγυρίζει επειδή ΘΑ εμβολιαστεί το 85 των γιατρών, σα να υπήρχε γι αυτό αμφιβολία. Πότε όμως…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΜΕΓΑΛΗ Η  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ Ι.Σ.Η. ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID 19»

Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνουμε την πολύ μεγάλη συμμετοχή των γιατρών μελών μας στο πρόγραμμα του εμβολιασμού κατά του covid 19. Το ποσοστό, στο σύνολο των γιατρών, κρατικού και ιδιωτικού τομέα, που έχει εμβολιαστεί ή αναμένει να εμβολιαστεί αγγίζει το 85,9% (ιδιώτες γιατροί: 82,6%, νοσοκομειακοί: 87,9%, Κέντρα Υγείας: 89,4%) μόλις ένα μήνα από την έναρξη των εμβολιασμών. 

Με σεβασμό στην υγεία των συμπολιτών μας χτίζουμε το τείχος της προστασίας που απαιτείται για να περάσουμε όλοι μαζί στην μετά covid εποχή.  

Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γεν. Γραμματέας     
Χάρης Χ. Βαβουρανάκης                                                Κων/νος Γ. Χλαπουτάκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί