Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία στις Σέρρες (Βίντεο)

Πλημμυρικά φαινόμενα παρατηρούνται στο νομό Σερρών εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων από την κακοκαιρία. Σε όλη την χώρα σημειώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ισχυρές καταιγίδες και σημαντικά ύψη βροχής.

Προβλήματα προκάλεσε η βροχόπτωση στον Δήμο Βισαλτίας Σερρών, όπου γίνονται αντλήσεις υδάτων και καθαρισμοί των δρόμων, που γέμισαν με νερό και λάσπη. Από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου καλούνται οι δημότες να μην κυκλοφορούν στο οδικό δίκτυο από την διασταύρωση Πατρικίου-Θερμών-Φλαμπούρου μέχρι και το Λιοντάρι της Αμφίπολης, καθώς λόγω των έντονων βροχοπτώσεων η στάθμη του νερού έχει ανέβει στο δρόμο.

Τα καιρικά φαινόμενα είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν καταστήματα, αυλές σπιτιών, δρόμοι και χωράφια.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, σφοδρή βροχόπτωση έπληξε και τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά και συγκεκριμένα τις περιοχές Ψυχικό και Παραλίμνιο. Πλημμύρισε και η Μονόβρυση.

Προβλήματα στον Δήμο Ν. Σκουφά στην Άρτα δημιούργησαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις που πλήττουν το τελευταίο 24ωρο την περιοχή και ιδιαίτερα τη δημοτική ενότητα Πέτα, όπου παρατηρούνται κατολισθήσεις και πλημμυρικά φαινόμενα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί