Νέο σκληρό lock down μέχρι 11 Ιανουαρίου ανακοίνωσε η κυβέρνηση- Τέλος το click away, κλείνουν βιβλιοπωλεία – κομμωτήρια

Επιστροφή από αύριο Κυριακή στο σκληρό λοκ ντάουν, σε όλη τη χώρα, ώστε να μπορέσουν να ανοίξουν τα σχολεία στις 11 Ιανουαρίου, ανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας.

Έτσι από αύριο έως και τις 11 Ιανουαρίου σταματάει η παράδοση εκτός (click away), η λειτουργία κομμωτηρίων, κέντρων αισθητικής, βιβλιοπωλείων, ΚΤΕΟ, αλλά και το κυνήγι και το ψάρεμα. Επανέρχεται η απαγόρευση μετακινήσεων από τις 9 έως 5 το πρωί, με μόνη εξαίρεση τους εργαζόμενους και όσους έχουν ανάγκη ιατρικής βοήθειας.

Οι εκκλησίες θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς και δεν θα γίνει την ημέρα των Θεοφανείων Αγιασμός των υδάτων σε εξωτερικούς χώρους.

«Παίζουμε άμυνα με όσα μέτρα απαιτούνται: ξέρουμε όλη τη σημασία της για την προστασία της ζωής μας. Είναι ανάγκη ό,τι χτίσαμε όλοι μαζί να μην γκρεμιστεί από τη χαλάρωση λίγων ημερών. Και πρώτα από όλα να μπορέσουν τα παιδιά μας να επιστρέψουν στα σχολεία», τόνισε ο κ. Πέτσας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί