Πώς Ηρακλειώτισσα έχασε 500 € από δέμα και “εισέπραξε” την κακή συμπεριφορά εταιρείας ταχυμεταφορών

Έστειλε στο παιδί της, που ζει στην Αθήνα, ένα δέμα με εταιρεία ταχυμεταφορών, από το Ηράκλειο. Μέσα έβαλε και 500 ευρώ. Το δέμα έφτασε στο παιδί της άδειο και χωρίς τα χρήματα!

Όπως γράφει η Ηρακλειώτισσα στο Candiadoc, δεν είναι μόνο η απώλεια των χρημάτων και των ειδών που έστειλε, αλλά κυρίως η κακή συμπεριφορά με την οποία την αντιμετώπισαν από την εταιρεία…

Διαβάστε την καταγγελία της:

Το παιδί μου μένει στην Αθήνα και λόγο covid δεν ήθελε να μετακινηθεί με τα μέσα μεταφοράς που υπάρχει πολύς κόσμος , καθώς υποκατάστημα τράπεζας για να πάρει χρήματα από ATM δεν είχε κοντά του. Αποφάσισα λοιπόν να του στείλω 500€ με την ACS καθώς και άλλα μικροπράγματα. Ήταν αρκετά μεγάλο δέμα, ώστε να μην φαίνονται τα χρήματα.

Όταν το παρέδωσα κάνεις δεν με ρώτησε το περιεχόμενο και κανείς δεν μου είπε ότι απαγορεύεται να στείλω χρήματα με τον τρόπο αυτό. Το δέμα πήγε στο παιδί μου εντελώς άδειο!

Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι φυσικά δεν γνωρίζουν κάτι, ότι αυτό δεν επιτρέπεται, ότι διακινώ μαύρο χρήμα κι ένα σωρό βλακείες… Και ότι μην τους ξανά ενοχλήσω. Ο Διευθυντής εδώ στο Ηράκλειο δηλώνει άγνοια και ότι αυτό δεν έγινε από το Ηράκλειο αλλά από την Αθήνα.

Όταν πήρα ξανά τηλέφωνο στην Αθήνα και είπα το όνομα μου, απλά μου το έκλεισαν. Όπως καταλαβαίνετε δεν βγάζω άκρη, έχασα 500€ σε τόσο δύσκολες μέρες και το σπουδαιότερο είναι η κακή συμπεριφορά τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί