Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών στο Ηράκλειο

Συνελήφθη, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή 

Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (12.11.2020) το απόγευμα στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή. 

Ειδικότερα χθες (11.11.2020) το απόγευμα ο ημεδαπός αφαίρεσε από ημεδαπή την τσάντα της, η οποία περιείχε προσωπικά έγγραφα, διάφορα αντικείμενα και κινητό τηλέφωνο.

Άμεσα, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας ενώ η αφαιρεθείσα τσάντα βρέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι την 20.10.2020 ο ημεδαπός διέπραξε ακόμα μια υπόθεση κλοπής τσάντας η οποία περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και  διάφορα αντικείμενα και στη συνέχεια με αφαιρεθείσα τραπεζική κάρτα προσπάθησε ανεπιτυχώς να κάνει δύο αναλήψεις χρηματικών ποσών από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων.

Επιπλέον, όπως προέκυψε την 10.11.2020, ο ημεδαπός διέπραξε κλοπή σε οικία αφαιρώντας κοσμήματα και ηλεκτρική συσκευή. Μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων βρέθηκαν στην κατοχή του ημεδαπού και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί