Προειδοποίηση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου για έντονα καιρικά φαινόμενα

Προειδοποίηση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου για έντονα καιρικά φαινόμενα με ανέμους μέχρι 9 μποφόρ:

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηράκλειου ανακοινώνει ότι συμφωνά με δελτίο πρόγνωσης καιρού της ΕΜΥ για σήμερα Σάββατο 07-11-2020 θα επικρατήσουν πολύ ισχυροί άνεμοι έως 9 μποφόρ.

Καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες ελλιμενιζομενων στην περιοχή μας πλοίων και μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης των σκαφών τους.

Επαγγελματικά αλιευτικά .Πλοία αναψυχής και μικρά σκάφη να αποφύγουν δραστηριοποίηση τους κατά τον χρόνο ισχύος δελτίου καιρικών φαινομένων.

Ρυμουλκά, ναυαγοσωστικά, αλιευτικά και εθελοντικές ομάδες καλούνται να βρίσκονται σε άμεση ετοιμότητα για παροχή συνδρομής σε περίπτωση που απαιτηθεί.

Καλούνται τα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη συχνή αναμετάδοση των παραπάνω εντολών-οδηγιών καθ όλη τη διάρκεια που θα βρίσκονται σε ισχύ τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Τέλος γνωρίζεται ότι το κεντρικό λιμεναρχείο ηράκλειου έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό και τα διατιθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα προς αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας σε τυχόν κινδυνευοντα πλοία, μικρά σκάφη και πρόσωπα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί