Συναγερμός για μαθητή που φέρεται να πήγε με όπλο σε σχολείο της Εύβοιας

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα σε Γυμνάσιο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου καθώς μαθητής εμφανίστηκε στο σχολείο σήμερα το πρωί κρατώντας όπλο αεροβόλο στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μαθητή του Γυμνασίου Αυλωναρίου ο οποίος και συνελήφθη από την αστυνομία.

Αμέσως ο διευθυντής του Σχολείου ενημέρωσε την αστυνομία και ο μαθητής απομακρύνθηκε από το σχολείο ενώ η αστυνομία κάλεσε και τους γονείς του οι οποίοι βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα μαζί και διευθυντής του Γυμνασίου.

Η αστυνομία διενεργεί την υπόθεση.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου Αυλωναρίου κ. Δημήτρης Τσούρτος μίλησε στο evima.gr για το περιστατικό με τον μαθητή ο οποίος το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου πήγε με αεροβόλο όπλο στο σχολείο.

Όπως αποκλειστικά δήλωσε στο evima ο κ. Τσούρτος ενημερώθηκε από συμμαθητές του αγοριού ότι είχε μαζί του κατά την μεταφορά του με το λεωφορείο στο σχολείο το αεροβόλο. Αμέσως ο διευθυντής του Γυμνασίου Αυλωναρίου ρώτησε τον μαθητή ο οποίος έχει απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν την διοίκηση του Γυμνασίου, εάν έχει μαζί του κάποιο όπλο.

Ο διευθυντής στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία όπου και ο μαθητής παραδέχτηκε ότι είχε μαζί του όπλο αλλά το είχε κρύψει εκτός σχολείου και όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς ήταν του αδελφού του.

Ο κ. Τσούρτος πήγε μαζί με τον μαθητή και τους γονείς του στο Α.Τ. Αλιβερίου όπου και κατέθεσε το συμβάν και για το οποίο έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας Χαλκίδας. Ο διευθυντής του Γυμνασίου Αυλωναρίου δήλωσε εμφανώς προβληματισμένος για το συμβάν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί