Φιάσκο με γυαλιστερή περικεφαλαία

ΟΚ. Μητσοτάκης δήλωσε από τις Βρυξέλλες ότι χάρη στις ενεργές προσπάθειες της ελληνικής διπλωματίας κατάφερε να συμπεριληφθεί η Τουρκία στην ατζέντα της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Και κατάφερε να συμπεριληφθεί στα συμπεράσματα μια διατύπωση που προειδοποιεί την Τουρκία ότι, αν δεν συμμορφωθεί, η Ε.Ε. θα επανεξετάσει το ζήτημα τον Δεκέμβριο.

Δείτε σχετικά: Από επιτυχία σε επιτυχία ο Κυριάκος: Οι Τούρκοι αλωνίζουν, αλλά λέξη από τη Σύνοδο Κορυφής για κυρώσεις

“Η υφαλοκρηπίδα θα μοιραστεί με την Τουρκία”!- Η δήλωση του Κων. Μητσοτάκη, κληρονομιά στον γιό του! (βίντεο)

Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση ότι, αν η Τουρκία συνεχίσει τις προκλήσεις, η Ευρώπη θα ευαισθητοποιηθεί κάποια στιγμή, πού θα πάει. Τέλος είπε ότι ζήτησε να επιβληθεί εμπάργκο όπλων στη γειτονική μας χώρα, όταν δεν έχει καταφέρει ούτε καν να συμπεριληφθεί στα κείμενα η λέξη «κυρώσεις».

Είπε επίσης ο πρωθυπουργός μας ότι η επέκταση των 12 μιλίων νότια της Κρήτης «είναι μια συζήτηση που δεν μπορεί να γίνεται με αυτό τον τρόπο» κατηγορώντας έμμεσα την αντιπολίτευση για πλειοδοσία.

Σωστά, η εξωτερική πολιτική χρειάζεται υπευθυνότητα. Και το λέει ο άνθρωπος που κάποτε κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θέλει θαλάσσια σύνορα και ότι πούλησε την Μακεδονία για τις συντάξεις. Μάλιστα.

Αυτή λοιπόν είναι η κυβερνητική επιτυχία, την ώρα που το “Oruc Reis” παραβιάζει δυνητική ελληνική κυριαρχία στην ανατολική Μεσόγειο.

Μια έκκληση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου προς την Τουρκία «να εργαστεί για τη μείωση των εντάσεων με συνεπή και συστηματικό τρόπο».

Είναι εντυπωσιακό με πόση άνεση αυτοί οι άνθρωποι πέρασαν από την πατριδοκαπηλία στο να μην κάνουν τίποτα.

Ποιος το περίμενε από τόσο γυαλιστερές περικεφαλαίες.

Από το κύριο άρθρο της “Αυγής”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί