Μπάχαλο τα έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ!

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, όπου έχει εμπλακεί το επιτελικό κράτος του Κυρ. Μητσοτάκη και των συν αυτώ τα έχουν κάνει μπάχαλο αν εξαιρέσουμε τους όντως ευφάνταστους και επιτυχείς τρόπους με τους οποίους κατορθώνουν να διοχετεύουν δημόσιο χρήμα στους εκλεκτούς τους.

Η ΜΑΣΚΑ στα σχολεία είναι το τελευταίο και πιο τρανό παράδειγμα. Η κυβέρνηση, αφού πρώτα φρόντισε στο πρώτο κύμα της πανδημίας, την άνοιξη, να μας διαβεβαιώσει ότι δεν χρειάζεται, μετά έκανε στροφή 180 μοιρών και την κατέστησε όχι μόνο χρήσιμη, αλλά και υποχρεωτική.

Μετά έδωσε τη μάχη τής ατομικής ευθύνης στη μάσκα ζητώντας από γονείς και εκπαιδευτικούς να φροντίσουν για τις μάσκες ως «προσωπικό εξοπλισμό». Μετά έκανε και σ’ αυτό στροφή 180 μοιρών και είπε ότι οι μάσκες θα είναι δωρεάν και θα τις αναλάβει η Αυτοδιοίκηση.

Τώρα, που κατόρθωσαν να μοιράσουν μάσκες – σεντόνια στους μαθητές, προσπαθούν να παίξουν τον μουτζούρη με τις ευθύνες. Φταίει η κ. Κεραμέως, όχι ο κ. Θεοδωρικάκος, μπα όχι, ο κ. Γεραπετρίτης.

Αν ευθύνεται ο τελευταίος -αυτόν συνεχάρη ο πρωθυπουργός-, τότε ευθύνεται το Μαξίμου όχι μόνο αντικειμενικά, αλλά και συγκεκριμένα. Τελικά θα το φορτώσουν σε κάποιον υπάλληλο…

ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ με θράσος χιλίων πιθήκων και χαρακτηρίζουν μίζερη την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ σε μάσκες και παγουρίνο λες και ασχολήθηκαν οι ίδιοι με κάτι άλλο. Και δεν σταματούν εκεί, αλλά ταυτόχρονα κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ εμμέσως ότι ευθύνεται και για το κίνημα κατά των μασκών.

Όποια πέτρα και να σηκώσεις όμως, πίσω από το «αντιμασκικό» κίνημα στους «μακεδονομάχους» των Πρεσπών πέφτεις.

Από το κύριο άρθρο της “Αυγής”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί