Ο δήμαρχος του “μεγάλου περιπάτου” το έριξε έξω, αλλά δεν κολλάει γιατί και Μητσοτάκης είναι και Μπακογιάννης! (φωτο)

Αλλά τα “πέτσινα μέσα” θα μας πουν ότι για όλα φταίνε οι νέοι που δεν έχουν ατομική ευθύνη!

Με 300 κρούσματα και πιεσμένο το σύστημα των ΜΕΘ, με έκτακτα μέτρα στην Αττική, ο Δήμαρχος του μεγάλου περιπάτου – φιάσκο έδωσε πάλι το λαμπρό παράδειγμα διασκεδαζοντας σε συναυλία της Βίσση χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις, χωρίς μέτρα προφύλαξης.
Και τα πέτσινα μέσα απλά καταγράφουν το γεγονός!

Εικόνα

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ο δήμαρχος του “μεγάλου περιπάτου” το έριξε έξω, αλλά δεν κολλάει γιατί και Μητσοτάκης είναι και Μπακογιάννης! (φωτο)”

  1. Δήμος Σθένης

    Ο Μητσοτακομπακογιάννης ¨ή “Μπακομητσοτάκης (ο “λούμακας” του Μητσοτακέικου) “χωρίς μάσκα, χωρίς την τήρηση των προστατευτικών μέτρων και χωρίς κανένα φραγμό ή αναστολή (κάθε είδους) ο δήμαρχος Αθήνας, έστειλε στο “μεγάλο περίπατο”, και ίσως να έθαψε και στις “υπέροχες ζαρντινιέρες” (για να μη πω τίποτ’ άλλο) τα προστατευτικά μέτρα και ασφαλώς σηματοδοτεί το “σοβαρό πρόσωπο” της ευθύνης του θείου του!
    Υ.Γ. Τις μάσκες για τα παιδιά τις έραψαν πιο μεγάλες για να τις έχουν οι μαθητές μέχρι να τελειώσουν το σχολείο. Τι διάβολο! Κάθε χρόνο μάσκες θα φτιάχνουμε να δωρίζουμε; Άλλη δουλειά δεν θα κάνουμε; Και πότε θα ασχοληθούμε και με το παρακρατικό (συγγνώμη επιτελικό ήθελα να γράψω) κράτος μας;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί