Ο δήμαρχος του “μεγάλου περιπάτου” το έριξε έξω, αλλά δεν κολλάει γιατί και Μητσοτάκης είναι και Μπακογιάννης! (φωτο)

Αλλά τα “πέτσινα μέσα” θα μας πουν ότι για όλα φταίνε οι νέοι που δεν έχουν ατομική ευθύνη!

Με 300 κρούσματα και πιεσμένο το σύστημα των ΜΕΘ, με έκτακτα μέτρα στην Αττική, ο Δήμαρχος του μεγάλου περιπάτου – φιάσκο έδωσε πάλι το λαμπρό παράδειγμα διασκεδαζοντας σε συναυλία της Βίσση χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις, χωρίς μέτρα προφύλαξης.
Και τα πέτσινα μέσα απλά καταγράφουν το γεγονός!

Εικόνα

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Μία άποψη για το “Ο δήμαρχος του “μεγάλου περιπάτου” το έριξε έξω, αλλά δεν κολλάει γιατί και Μητσοτάκης είναι και Μπακογιάννης! (φωτο)”

  1. AvatarΔήμος Σθένης

    Ο Μητσοτακομπακογιάννης ¨ή “Μπακομητσοτάκης (ο “λούμακας” του Μητσοτακέικου) “χωρίς μάσκα, χωρίς την τήρηση των προστατευτικών μέτρων και χωρίς κανένα φραγμό ή αναστολή (κάθε είδους) ο δήμαρχος Αθήνας, έστειλε στο “μεγάλο περίπατο”, και ίσως να έθαψε και στις “υπέροχες ζαρντινιέρες” (για να μη πω τίποτ’ άλλο) τα προστατευτικά μέτρα και ασφαλώς σηματοδοτεί το “σοβαρό πρόσωπο” της ευθύνης του θείου του!
    Υ.Γ. Τις μάσκες για τα παιδιά τις έραψαν πιο μεγάλες για να τις έχουν οι μαθητές μέχρι να τελειώσουν το σχολείο. Τι διάβολο! Κάθε χρόνο μάσκες θα φτιάχνουμε να δωρίζουμε; Άλλη δουλειά δεν θα κάνουμε; Και πότε θα ασχοληθούμε και με το παρακρατικό (συγγνώμη επιτελικό ήθελα να γράψω) κράτος μας;

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί

Το Candiadoc και οι «άριστοι ιδιοκτήτες» του κράτους

Οι «άριστοι ιδιοκτήτες» του τόπου στην επιστροφή τους στην κυβέρνηση, μέσω σειράς από πολιτικές απάτες, στοχεύουν, εκτός από το φαγοπότι και την ευνοιοκρατία, να εφαρμόσουν όλα εκείνα τα μέσα και μέτρα ώστε να μην υπάρχει κανείς να αμφισβητεί την κυριαρχία τους.

Έτσι εξαγοράζουν μέσα και συνειδήσεις. Και όσα δεν μπορούν να εξαγοράσουν, τα οδηγούν βίαια στην εξαφάνιση, μέσω οικονομικής ασφυξίας.
Το Candiadoc είναι ένα από τα ελάχιστα μέσα που αντιστέκεται σε αυτό το αυταρχικό καθεστώς που επιβάλλει μια ομάδα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γι αυτό, εδώ και πολύ καιρό, βρίσκεται σε καθεστώς οικονομικής ασφυξίας με στόχο να σταματήσει να υπάρχει.

Θα τα είχαν καταφέρει οι «άριστοι» αν δεν υπήρχαν περισσότεροι από 50.000 πολίτες καθημερινά και πάνω από 1 εκατομμύριο κάθε μήνα να στηρίζουν την προσπάθεια, ως ενεργοί αναγνώστες. Όλοι αυτοί που έχουν αναδείξει το Candiadoc από ένα περιφερειακό μέσο, σε μέσο πανελλαδικής απήχησης.
Αυτή η εμπιστοσύνη είναι που κρατά όρθια την ομάδα μας. Είναι η μεγάλη ηθική δύναμη που μας βοηθάει.
Όπως όμως είναι κατανοητό, εξαιτίας της οικονομικής ασφυξίας προκαλούνται και σειρά άλλων προβλημάτων, όπως είναι προφανές. Που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με τη διάθεση της ομάδας μας.

Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα έχουμε δεχθεί επιθέσεις στο τεχνικό κομμάτι. Κι αυτό προσθέτει νέα προβλήματα αλλά και την ανάγκη να τα αποκαταστήσουμε.
Σύντομα θα επιστρέψουμε, ελπίζουμε με καλύτερους όρους, από κάθε πλευρά.
Επειδή, παρά τα προβλήματα, θα είμαστε εδώ να κάνουμε ό,τι ξέρουμε καλά: να λέμε την αλήθεια, να αποκαλύπτουμε την πραγματικότητα, να καταθέτουμε την άποψή μας χωρίς να στεκόμαστε «ουδέτεροι» ανάμεσα στην κοινωνία και τους καταστροφείς της.

Αλέκος Α. Ανδρικάκης