Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του Αρχιτέκτονα, Γιάννη Παπαδοσπυριδάκη

Με την είδηση της απώλειας του Γιάννη Παπαδοσπυριδάκη, Αρχιτέκτονα Μηχανικού και μέλους του ΤΕΕ, η Διοικούσα  Επιτροπή του ΤΕΕ – Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, μέσω ανακοίνωσής της γνωστοποιεί ότι αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  • Να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα,
  • Να συμμετέχει με τα μέλη της στην κηδεία του,
  • Να αποσταλεί συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένειά του,
  • Να καταθέσει το ποσό των 50,00 € στο ίδρυμα «Ηλιαχτίδα»

εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών για την πρόωρη απώλεια του αγαπητού συναδέλφου στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. 

O Γιάννης Παπαδοσπυριδάκης ήταν Τμηματάρχης στην Δ/νση Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης. Ήταν παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Ο γιος του είναι μηχανικός και η κόρη του γιατρός.

 Υπήρξε πάντοτε ευγενικός άνθρωπος με υψηλές ηθικές και θρησκευτικές αξίες έτοιμος πάντα να βοηθήσει το συνάνθρωπό του όταν αυτός είχε ανάγκη.    

 Άψογος οικογενειάρχης αλλά και ενεργό μέλος της κοινωνίας.  Αντιμετώπισε το πρόβλημα της υγείας του με μεγάλη στωικότητα και αξιοπρέπεια χωρίς ποτέ να εκδηλώσει κάποιο παράπονο. 

Η απουσία του θα είναι μεγάλη για όλους εμάς που τον γνωρίζαμε.  Θα μας λείψει το χαμόγελο του η καλή του κουβέντα και η στήριξη  που πάντα μας έδινε στα προβλήματά μας. 

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθέριου στις 16.00, ενώ η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 15.00.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί