Συγκέντρωση και στην Κρήτη κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία (Φωτογραφίες – Βίντεο)

Στο Ηράκλειο

Στην Πλατεία Ελευθερίας συγκεντρώθηκαν γονείς, διαμαρτυρόμενοι για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Οι παρευρισκόμενοι ανταποκρίθηκαν σε κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα Χανιά

Συγκέντρωση με κάλεσμα από τα social-media, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, με δεκάδες γονείς να παρίστανται μαζί με τα παιδιά τους, ώστε να διαμαρτυρηθούν κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία.

Και ως πράξη αντίστασης σε όσα επιβάλλει το κράτος για τη λειτουργία των σχολείων εν μέσω πανδημίας, οι παρευρισκόμενοι έκαψαν χειρουργικές μάσκες προστασίας και πηδούσαν πάνω από τη μικρή εστία φωτιάς.

Δείτε επίσης: Συγκεντρώσεις κατά της μάσκας στα σχολεία, σε Αθήνα και μεγάλες πόλεις

Στην πολυπληθή διοργάνωση, οι συμμετέχοντες ακολούθησαν πιστά τα συνθήματα και δεν φορούσαν μάσκες, παρά τον συνωστισμό, ενώ εκ μέρους των διοργανωτών, ακούστηκε ότι «δεν θα αφήσουμε κανέναν να κάνει τα παιδιά μας πειραματόζωα» αρνούμενοι προκαταβολικά και τα “νέα εμβόλια”, όπως έγραφαν τα πανό.

Ωστόσο, αρκετοί από τους συγκεντρωμένους ήρθαν στη συγκέντρωση με μάσκες, τις οποίες όμως φορούσαν… στο λαιμό, πιθανόν υπό τον φόβο ύπαρξης αστυνομίας για να βεβαιώσει πρόστιμα.

Την εκδήλωση “έντυσε” μουσικά, ο Δημήτρης Βακάκης με το συγκρότημά του.

zarpanews

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί