Η “ανάπτυξη” του Κυριάκου: Πανηγυρίζει για εξαγορά ελληνικής εταιρείας από γερμανική, επειδή σχετίζεται η σύζυγός του! (εικόνες)

Σε ποια άλλη χώρα ο πρωθυπουργός χαίρεται και πανηγυρίζει (μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού) επειδή πουλήθηκε μια ελληνική εταιρεία σε ξένους; Μόνο στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη! Κι όμως είναι αλήθεια, με ένα tweet – μάλιστα από τον λογαριασμό του πρωθυπουργού της Ελλάδας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγχαίρει εταιρεία γερμανικών συμφερόντων με… έδρα το Ντουμπάι, η οποία εξαγόρασε ελληνική εταιρεία.

“Συγχαρητήρια στο InstaShop για τη μεγαλύτερη απόκτηση ελληνικής εταιρείας που ξεκίνησε μέχρι σήμερα.

Με την R & Α που εδρεύει στην Ελλάδα και την αρχική ελληνική επένδυση, επισημαίνει πώς το οικοσύστημα εκκίνησης αναπτύσσεται και πηγαίνει από δύναμη σε δύναμη”.

“Λεπτομέρεια”: Η εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι είναι “παιδί” της Endeavor, της οποίας ιδρύτρια είναι η Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη! Δηλαδή, στην ουσία συγχαίρει τη σύζυγό του για την εξαγορά μιας ελληνικής εταιρείας μέσω θυγατρικής της δικής εταιρείας!

Δείτε τη Μαρέβα και τη σχέση της με την

Εικόνα

Δείτε και πώς συνδέονται οι δυο εταιρείες, γεγονός που εξηγεί και τα πανηγύρια του συζύγου για τις επιχειρηματικές κινήσεις της συζύγου του!

Εικόνα

Αλλά έχει και καλύτερο: ο Γερμανός πρέσβης αλλά και οι Financial Times διορθώνουν τον Έλληνα πρωθυπουργό και τα πανηγύρια του, καθώς αναφέρουν ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με γερμανική εταιρεία η οποία έκανε την τελική εξαγορά, καταβάλλοντας 360 εκατομμύρια δολάρια.

Εικόνα
Εικόνα

Τελικά, γιατί “χαίρεται και χαμογελά” ο Έλληνας πρωθυπουργός;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί