Η κυβέρνησις εις τας εκδηλώσεις κατά των κομμουνιστοσυμμοριτών! (εικόνα)

Την συμμετοχή του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή ως εκπροσώπου της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ένωση Αποστράτων «κατά των κομμουνιστοσυμμοριτών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωση, έκανε γνωστή χθες η διεύθυνση δημοσίων σχέσεων της ΕΑΑΣ.

Αλκιβιάδης Στεφανής σε Γράμμο Βίτσι κατά «Κομμουνιστοσυμμοριτών» - Συμμετοχή στην γιορτή της ΕΑΑΣ εκπροσωπώντας πρωθυπουργό και κυβέρνηση Μπορέλ: Το τουρκικό πλοίο μετέφερε φάρμακα στη Λιβύη - Τι είπαν στην άτυπη σύνοδο υπουργών άμυνας της ΕΕ που συμμετείχε και ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις πρόκειται για “επετειακές εκδηλώσεις απότισης φόρου τιμής στους πεσόντες Αξιωματικούς και Οπλίτες των Ε.Δ. και Σωμάτων Ασφαλείας του Ελληνικού Στρατού αλλά και όσων αγωνίστηκαν στο πλευρό τους, κατά τις επιχειρήσεις 1946 – 1949,κατα των Κομμουνιστοσυμμοριτών”.

Έως σήμερα πάντως δεν υπήρχε κυβερνητική συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις καθώς αποφεύγεται να δίνουν βήμα στον διχασμό του εμφυλίου. Παραδοσιακά σε αυτές τις εκδηλώσεις της ΕΑΑΣ συμμετείχαν τα ακροδεξιά κόμματα της Χρυσής Αυγής και ανάλογες πολιτικές κινήσεις.

Η συμμετοχή της κυβέρνησης φέτος και η εκπροσώπηση του ίδιου του πρωθυπουργού σε επετειακές εκδηλώσεις κατά «κομμουνιστοσυμμοριτών», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, δίνει άλλη διάσταση και δείχνει στροφή προς την ακροδεξιά προς άγραν ψηφοφόρων, καθώς δεν πρόκειται για εορτασμό της εθνικής αντίστασης αλλά για εορτασμό των επιχειρήσεων του εμφυλίου 1946 – 1949.

Σημειώνεται ότι η ΕΑΑΣ είναι ΝΠΔΔ και εποπτεύεται από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Αλκιβιάδης Στεφανής και κυβέρνηση κατά «Κομμουνιστοσυμμοριτών»

Αλκιβιάδης Στεφανής και κυβέρνηση κατά «Κομμουνιστοσυμμοριτών»

Δείτε τι αναφέρει η ενακοίνωση Τύπου της ΕΑΑΣ

Γνωρίζεται στα μέλη της Ενώσεως ότι προς το παρόν υφίστανται περιορισμοί στις εξωτερικές συναθροίσεις λόγω πανδημίας. Στις Περιφέρειες Ηπείρου  και Δυτ. Μακεδονίας οι  συναθροιζόμενοι δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα 100 άτομα.

πηγή: armyvoice

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Η κυβέρνησις εις τας εκδηλώσεις κατά των κομμουνιστοσυμμοριτών! (εικόνα)”

  1. Δήμος Σθένης

    Τιμή και δόξα στους νεκρούς “κομμουνιστοσυμμορίτες” που ακόμα εξαναγκάζουν τους δοσίλογους, φασίστες, προδότες, πατριδοκάπηλους και κάθε είδους συνεργάτες κατακτητών κάθε εποχής, συγκυρίας και κατάστασης να αποκαλύπτονται και να θυμίζουν στους καλούς πατριώτες έναν αγώνα που απέτυχε να απελευθερώσει την Ελλάδα τότε από τους Αγγλοαμερικανούς και τα ντόπια καθάρματα και τώρα από τους ΝΑΤΟΕΟΚικούς κατακτητές της πατρίδας και τους απογόνους τους και να θυμίζουν στον κάθε πατριώτη πως ο αγώνας για ελεύθερη, ανεξάρτητη και χωρίς εκμεταλλευτές πατρίδα συνεχίζεται…

  2. Anti-logos

    “Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί, και η χαρά δεν τον αφήνει…”(!)
    (αρχαία Κολομβιανή παροιμία).

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί