Σε Περιφέρεια Κρήτης και Δήμο Ηρακλείου ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης

Συνάντηση με τον Ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη είχε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης. 

Στην συνάντηση συζητήθηκαν Ευρωπαϊκά- διεθνή ζητήματα όπως και θέματα υποδομών, Ανάπτυξης της Κρήτης και της αξιοποίησης των ευρωπαϊκών κονδυλίων. Οι κ.κ. Ανδρουλάκης και Αρναουτάκης, συζήτησαν ιδιαίτερα τα προβλήματα που προκαλεί η Πανδημία, ενώ στα Εθνικά θέματα δόθηκε έμφαση στις Ελληνοτουρκικές εξελίξεις και στην προκλητικότητα της Άγκυρας. 

Ο κ. Ανδρουλάκης κατά την παρουσία του στην Περιφέρεια συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού συμβουλίου Παύλο Μπαριτάκη, τους Αντιπεριφερειάρχες Κώστα Φασουλάκη, Λάμπρο Βαμβακά, την Περιφερειακή σύμβουλο Πόπη Δασκαλάκη, τον Περιφερειακό σύμβουλο-Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής σύμπραξης Σταύρο Τζεδάκη, τον Εντεταλμένο Περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Πιτσούλη, τον Εντεταλμένο Περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Σκουλά και άλλα στελέχη της Περιφέρειας. 

Εθιμοτυπική Συνάντηση Δημάρχου με Ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη

Εθιμοτυπική  επίσκεψη στον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης 18 Αυγούστου ο Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. 

 Ο κ. Ανδρουλάκης μάλιστα συναντήθηκε και με τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη  Κεφαλογιάννη,  ο οποίος εκείνη την ώρα ολοκλήρωνε την συνάντηση του με τον Δήμαρχο. Ο Δήμαρχος και ο κ. Ανδρουλάκης συμφώνησαν να έχουν εκτενή συζήτηση το προσεχές διάστημα.

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη  Λαμπρινού με τον Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη

Συνάντηση με τον Ευρωβουλευτή  της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη  Κεφαλογιάννη είχε το πρωί της Τρίτης 18 Αυγούστου, στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα καθώς και στα έργα του Δήμου Ηρακλείου, όπως η αναβάθμιση των Ενετικών Τειχών η οποία συνεχίζεται και την έχουν αγκαλιάσει οι δημότες αλλά και η αξιοποίηση του χώρου στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», όταν παύσει η λειτουργία του. 

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κεφαλογιάννης, ο ίδιος θα είναι πάντα αρωγός στο έργο της δημοτικής αρχής και μέσω της θέσης του στην Ευρωβουλή θα βοηθά κάθε προσπάθεια που στόχο έχει την πρόοδο του Ηρακλείου. 

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του τόνισε: «Στο πλαίσιο της επικοινωνίας που έχουμε με τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές της πόλης,  συζητήσαμε με τον κ. Κεφαλογιάννη σε άριστο κλίμα όλα τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, όπως την πανδημία και τις επιπτώσεις της αλλά και τα σημαντικά έργα του Δήμου Ηρακλείου που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο κ. Κεφαλογιάννης συνεισέφερε στην κουβέντα με ιδέες και απόψεις ενώ μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό μας, σε οτιδήποτε χρειαστούμε, όπως βρίσκεται πάντα και ο ίδιος αλλά και διαχρονικά οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές του τόπου». 

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Καραντινός και Γιάννης Αναστασάκης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Μαρίνος Παττακός, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Χρονάκης. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί