Εμετική ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Με μια χυδαία ανάρτηση η Ραχήλ Μακρή επιτέθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η συνέντευξη του αθλητή κατά την οποία αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Ελλάδα, φαίνεται ότι έβγαλε στην φόρα τα ρατσιστικά αισθήματα της πρώην βουλευτού η οποία ακολούθησε τα χνάρια του Κωνσταντίνου Καλέμη, υπεύθυνου του υπουργείου Παιδείας για την εκπαίδευση προσφύγων και του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει με άρθρο της και η γνωστή  Athens Voice.

Δείτε επίσης: Απίστευτες δηλώσεις του υπεύθυνου εκπαίδευσης προσφύγων του υπουργείου Παιδείας: “Μαϊμού” και “αράπης” ο Αντετοκούμπο!

Ρατσιστικό παραλήρημα Βελόπουλου κατά Αντετοκούνμπο

«Ξαναχτύπησε» η Athens Voice με άρθρο της για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Με ανάρτησή της στο Facebook η Ραχήλ Μακρή ανέφερε: «Πάρε το π… και πίσω την ελληνική ιθαγένεια».

Yπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε συνέντευξη αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και μεταξύ άλλων σημείωσε ότι ζούσε υπό την διαρκή φόβο ότι ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του θα απελαθούν. Επεσήμανε μάλιστα ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα λευκών όπου μπορεί η ζωή κάποιου με το δικό του χρώμα να γίνει δύσκολη, τονίζοντας ότι αντιμετώπιζε «αρνητικότητα και ρατσισμό.»

Και όπως φαίνεται από τα ρατσιστικά σχόλια που προκάλεσε η δήλωσή του, είχε απόλυτο δίκαιο. 

Ωστόσο ο ίδιος για ακόμη μια φορά, έδειξε τον χαρακτήρα του και απάντησε στους παραπάνω με ένα χαμόγελο, γράφοντας στον λογαριασμό του στο Twitter «Χαμογέλα για να αλλάξεις τον κόσμο. Μην αφήσεις τον κόσμο να αλλάξει το χαμόγελό σου»

Δείτε: «Με χαμόγελο θα αλλάξεις τον κόσμο»: Η πιο δυνατή απάντηση στον ρατσισμό από τον Γ. Αντετοκούνμπο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί