Απίστευτες δηλώσεις του υπεύθυνου εκπαίδευσης προσφύγων του υπουργείου Παιδείας: “Μαϊμού” και “αράπης” ο Αντετοκούμπο!

“Μα δεν είναι άνθρωπος, μ@@@@@ς αράπης του κερατά είναι”

Καθηγητής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, στο Τμήμα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στέλεχος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησηςκαι υπεύθυνος του υπουργείου Παιδείας για θέματα εκπαίδευσης προσφύγων (όπως φαίνεται τουλάχιστον από το βιογραφικό του) χαρακτήρισε ως «μαϊμού» και «αράπη του κερατά» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με αφορμή συνέντευξή του σε αμερικάνικο δίκτυο, στο οποίο μεταξύ άλλων επισημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα ρατσισμού στην Ελλάδα, με αφορμή όσα βίωσε ο ίδιος και η οικογένειά του.

Τα σχόλια του καθηγητή Κωνσταντίνου Καλέμη στο twitter προκάλεσαν σάλο και λογικά θα υπάρξει και συνέχεια στο θέμα από το υπουργείο Παιδείας.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Μάλιστα η σελίδα jodi.graphics φέρνει στο φως παλαιότερα tweets του που δείχνουν το ποιόν του:

https://twitter.com/jodigraphics15/status/1286625687139422208?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1286627094458511360%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fjodi.graphics%2F8787

Μάλιστα, μετά τις αποκαλύψεις για τα αισχρές δηλώσεις του ο Κ. Καλέμης έσπευσε να διαγράψει τον λογαριασμό του στο twitter. Ωστόσο, τα… printscreen μένουν!

altsantiri.gr, jodi.graphics

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Απίστευτες δηλώσεις του υπεύθυνου εκπαίδευσης προσφύγων του υπουργείου Παιδείας: “Μαϊμού” και “αράπης” ο Αντετοκούμπο!”

  1. CitizenMitsos

    Αυτός ο αλήτης πρέπει να φάει επίσημη καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να το ξηλώσουν από όποια θέση του εμπιστεύτηκαν.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί