Συλλήψεις για διάφορες παραβάσεις στην Κρήτη

Στο Ηράκλειο

Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και της Νομοθεσίας για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς

Συνελήφθη, σήμερα (23.07.2020) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικά με τη Νομοθεσία για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, σήμερα (23.07.2020) το μεσημέρι από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε ποιμνιοστάσιο του ανωτέρω ημεδαπού.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με τον γεμιστήρα του και φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Επιπλέον, σε βάρος του ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικά με τη Νομοθεσία για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς, καθώς όπως διαπιστώθηκε διατηρούσε δύο σκυλιά για τα οποία δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη, σήμερα (23.07.2020) σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (22.07.2020) το βράδυ κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στον προαύλιο χώρο οικίας του ημεδαπού, ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην εν λόγω οικία και στον προαύλιο χώρο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, δύο γεμιστήρες, φυσίγγια και κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Στο Ρέθυμνο

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 18 δενδρύλλια κάνναβης 

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (23.07.2020) σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με συνολικά (18) δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα (23.07.2020) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή του παραπάνω Δήμου, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικά δεκαοχτώ (18) δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί