Την παράταση μείωσης του ενοικίου κατά 40% ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου

“Διανύουμε ήδη τον τρίτο μήνα από την ημέρα που επαναλειτούργησαν τα εμπορικά καταστήματα λιανικής πώλησης και τα αποτελέσματα στους τζίρους τους παραμένουν απογοητευτικά”

Την παράταση μείωσης του ενοικίου κατά 40% ζητά μέσω ανακοίνωσής του ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει, στους τρεις μήνες από την επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, τα αποτελέσματα στους τζίρους τους παραμένουν απογοητευτικά.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου:

Διανύουμε ήδη τον τρίτο μήνα από την ημέρα που επαναλειτούργησαν τα εμπορικά καταστήματα λιανικής πώλησης και τα αποτελέσματα στους τζίρους τους παραμένουν απογοητευτικά.

Αν και αρκετά από τα μέτρα που ελήφθησαν από την κυβέρνηση βρίσκονται στην σωστή κατεύθυνση, βλέπουμε όμως ότι οι επιχειρήσεις αδυνατούν να ανταποκριθούν στην κάλυψη των παγίων εξόδων τους
λόγω των χαμηλών τζίρων. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα δούμε σύντομα το κλείσιμο πολλών καταστημάτων και χιλιάδες ανθρώπους να μείνουν χωρίς δουλειά.

Διαπιστώσαμε ότι το μέτρο της μείωσης του ενοικίου κατά 40% βοήθησε δραστικά και άμεσα τις επιχειρήσεις να πάρουν έστω και μια μικρή ανάσα το διάστημα που πλήττονται. Γι’ αυτό ζητάμε την παράταση του μέτρου έως το τέλος του έτους και την παράλληλη στήριξη των ιδιοκτητών των ακινήτων τα έσοδα των οποίων έχουν
επίσης μειωθεί δραματικά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί