Οργισμένη ανακοίνωση του Υπ. Προστασίας του Πολίτη για τον θάνατο του 27χρονου Βασίλη – Καμμία απάντηση για τον ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς

Μέσα από την βιαστική ανακοίνωση του υπουργείου, το οποίο εντελώς…μαγικά έβγαλε πόρισμα λες και πρόκειται για ιατροδικαστή, δεν αναφέρεται πουθενά κανένας σχολιασμός για την καταγγελία και το βίντεο που είχαν δημοσιευτεί από τον άγριο ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς

Σε μία ανευ προηγουμένου οργισμένη ανακοίνωση προχώρησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με τον θάνατο του 27χρονου Βασίλη Μάγγου στο Βόλο, ο οποίος είχε καταγγείλει πρόσφατα άγριο ξυλοδαρμό σε βάρος του από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους συλληφθέντες διαδήλωσης κατά της καύσης σκουπιδιών από την LAFARGE / ΑΓΕΤ.

Δείτε: Ωμή αστυνομική βία εις βάρος 26χρονου στον Βόλο (Φωτο)

Βρέθηκε νεκρός 27χρονος στον Βόλο που είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα αστυνομικής βίας (Βίντεο & φωτο)

Στην ανακοίνωσή του το Υπουργείο χαρακτηρίζει «αθλιότητα και ασύστολο ψέμα» τη σύνδεση του θανάτου του νεαρού με τον ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς, ενώ την ίδια ώρα χαρακτηρίζει «ανεύθυνους και αδίστακτους» τις ιστοσελίδες που δημοσίευσαν το περιστατικό! Για τον Χρυσοχοίδη, οι ιστοσελίδες και τα έντυπα αυτά «εκφράζουν ή πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον αντιεξουσιαστικό χώρο».

Μέσα πάντως από την βιαστική ανακοίνωση του υπουργείου, το οποίο εντελώς…μαγικά έβγαλε πόρισμα λες και πρόκειται για ιατροδικαστή, δεν αναφέρεται πουθενά κανένας σχολιασμός για την καταγγελία και το βίντεο που είχαν δημοσιευτεί από τον άγριο ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς κατά την συγκέντρωση κατά της καύσης σκουπιδιών από την εταιρεία Lafarge.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Υπουργείου:

«Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος 26 χρονών στο Βόλο. Σε ιστοσελίδες και έντυπα που εκφράζουν ή πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον αντιεξουσιαστικό χώρο γίνεται προσπάθεια ή ακόμη χειρότερα συνδέεται ευθέως ο θάνατος με προ μηνός καταγγελία του για αστυνομική βία.

Πρόκειται για αθλιότητα, ασύστολο ψέμα, ακόμη μία, ακόμη ένα. Είναι ανεύθυνοι και αδίστακτοι.

Τα αίτια θανάτου θα αποδειχθούν από την νεκροψία-νεκροτομή που έχει διαταχθεί.

Ας αφήσουμε τη μνήμη του παιδιού στην ησυχία του και τους οικείους του στην θλίψη τους.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί