” Βρε έρημε υπηρέτη…”

Με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σχολίασε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος την τροπολογία Αυγενάκη με την οποία κατάδικοι παράγοντες θα μπορούν να διοικούν ομάδες.

Δείτε: Η “αριστεία” και στον αθλητισμό: Με τροπολογία Αυγενάκη κατάδικοι παράγοντες θα μπορούν να διοικούν ομάδες!

Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος: Βρε έρημε υπηρέτη τι τροπολογία είναι αυτή; Κατάδικοι παράγοντες να μπορούν να διοικούν ομάδες;Το κακό δεν είναι ότι δεν ντρέπεσαι εσύ, αλλά ότι δεν ντρέπεται ο Μητσοτάκης να σε διατηρεί σε αυτή την θέση! Αίσχος…

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

2 Άποψη για τα “” Βρε έρημε υπηρέτη…””

 1. AvatarAnti-logos

  Ποιόν μωρέ σερβίρει το γκαρσόνι-υπηρέτης….. για ποιον άραγε ετοιμάζει το “στρώμα το διπλό….”….. Δεν πάει το μυαλό μου……..
  Έχουμε εμείς στην ΤΙΜΙΑ(!) χώρα μας υπόδικους που ανακατεύονται με το “αγνό και αθώο”(!) σύστημα αθλητισμού, κυρίως της μπάλας??
  Κοκκίνισα….. από την ντροπή μου που δεν το βρίσκω…….

 2. AvatarΔημοσθένης Καραγιάννης

  Τελικά αυτή η αηδία της “μεσσιανικής κυβερνητικής ανωμαλίας” Μητσοτάκη θα ” είχε πολύ πλάκα” αν δεν ήτανε άκρως επικίνδυνη; Όταν παρέλθει η “ανωμαλία” ελπίζουμε τα πράματα να έχουνε “πολύ πλάκα”!!! Γιατί έχουνε πολλή, μα πάρα πολλή πλάκα!!! Να δείτε που ο “πολιτικός μπεμπέ” της Νουδούλας, ο “πλακατζής” ντε, ίσως να βγει τελικά και προφητικός! Αλλά έτσι στήνεται η ..μηχανή του δικομματισμού. Μία σου και μία μου!!!
  Πάντως σήμερα η “παλαιά δεξιά μαφία” αναδομείται και εκσυγχρονίζεται σε νεοφεουδαρχικά, πρότυπα, αλλά με τα παλαιά γνωστά της της υλικά – μεθόδους και με βαριά χρηματοδότηση από την τσέπη μας (πέραν των άλλων…χρηματοδοτήσεων – αμέσων και εμμέσων – και δωρεών βεβαίως – βεβαίως!!!)!

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί