Τέλος η ανοχή

Συμπληρώνεται ένας χρόνος διακυβέρνησης Ν.Δ. με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη  που ήταν έτοιμος να κυβερνήσει και μέσα σε δύο μήνες θα γινόταν  «ουρανός γαλάζιος», αλήθεια είχε ποτέ άλλο χρώμα, εκτός από το χρυσοκόκκινο κατά το ηλιοβασίλεμα; Όταν ήταν Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επί 3,5 χρόνια διατυμπάνιζε ότι ο τότε Πρωθυπουργός κύριος Αλέξης Τσίπρας ήταν κατσαπλιάς, ανίκανος, άθεος, άγαμος, άπατρις και ψεύτης. Τέλος οι βλακείες, τα αστειάκια, οι κουταμάρες και η χορήγηση τροφής από χόρτο (δροσερό ή ξερό).

Είμαι απογοητευμένος και σφόδρα θυμωμένος από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του οι οποίοι είναι συρφετός ολιγαρχών, πλουτοκρατών, ψευτών, κλεπτών, απατεώνων, μισάνθρωπων και φασιστών.

Μπορώ να καταλάβω, δε συμφωνώ, τις δύο πρώτες κατηγορίες των συνεργατών σας (ολιγάρχες, πλουτοκράτες) την ίδια ιδεολογία έχετε Κυριάκο Μητσοτάκη, καλά κάνετε τα συμφέροντα σας είναι κοινά. Οι υπόλοιπες κατηγορίες των συνεργατών σας  ποια σκοπιμότητα εξυπηρετούν και ποιους ωφελούν; Τηρούν τον όρκο που έδωσαν ενώπιον «Θεού και ανθρώπων»;

Σίγουρα στον ουρανό της Ελλάδας ένα χρόνο τώρα επικρατεί καταχνιά. Ο ουρανός είναι γκρίζος. Το σκάφος με ούριους και ασθενείς ανέμους πάει πρόσω ολοταχώς στη ξέρα. Η ικανότητα του καπετάνιου και πληρώματος από κανόνας  έγινε το «αξίωμα ανικανότητας».

Οι όποιες «διορθωτικές κινήσεις» σας κ. Πρωθυπουργέ θα πέσουν στο κενό δεν θα βρουν ανταπόκριση ο Πολίτης είδε, άκουσε, έπαθε, έμαθε. Ο κυβερνητικός βίος φτάνει στο τέλος του. Εάν είσθε σίγουρος ότι η διακυβέρνησή σας ήταν χρηστή, ηθική, πατριωτική μπορείτε να προσφύγετε στον Έλληνα Πολίτη ζητώντας την ετυμηγορία του (εξ’ άλλου είναι προνόμιο σας από το Σύνταγμα).

Επειδή όμως οι συνεργάτες σας καταχράστηκαν τα χρήματα του Ελληνικού Λαού πρέπει να λογοδοτήσουν και όχι να κρυφτούν πίσω τους από νόμους της κυβερνητικής σας πλειοψηφίας, όπως έγινε με μια σειρά στελεχών σας ψευτών, κλεπτών, απατεώνων, μισανθρώπων και φασιστών.

Γιώργος Μιχ. Βασιλείου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί