Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν από εχθές οι αστυνομικές αρχές σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών. 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, δύο Ελληνες κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, χθες το πρωί, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους δύο άνδρες, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Συνελήφθη σήμερα μετά τα μεσάνυχτα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, Έλληνας κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο άνδρας, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Συνελήφθη χθες το βράδυ στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας  Ρεθύμνης, ‘Ελληνας κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, χθές το βράδυ, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον άνδρα, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

*Η φωτογραφία εξωφύλλου είναι από το αρχείο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί