Στον.. κόσμο του ο Άδωνις: «Η κυβέρνηση… ουδέποτε έστειλε τα ΜΑΤ σε πλατείες» (Βίντεο)

Τι είπε για τις εικόνες συνωστισμού στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του «μαρμαρωμένου βασιλιά», όπου παραβρέθηκε

Τις εικόνες συνωστισμού στον προαύλιο χώρου του ναού της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά, στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε επίσης: Στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του «μαρμαρωμένου βασιλιά» ο Αδ. Γεωργιάδης – Εκεί ο ιός δεν κολλάει;

Αρχικά, ο υπουργός τόνισε ότι πράγματι πολλοί πολίτες δεν κράτησαν τις αποστάσεις, ωστόσο έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις από τα μεγάφωνα της εκκλησίας. Μάλιστα, απαντώντας σε σχόλιο δημοσιογράφου του Open, αντέτεινε ότι η κυβέρνηση… ουδέποτε έστειλε τα ΜΑΤ σε πλατείες και ανέφερε (ψευδώς) ότι η παρέμβαση στις πλατείες της Αγίας Παρασκευής και της Κυψέλης έγιναν «στην καραντίνα», ενώ στην πραγματικότητα έγιναν μετά τις 4 Μαΐου και την άρση της καθολικής απαγόρευσης (η επέμβαση στην Αγία Παρασκευή έγινε στις 6/5, ενώ στην Κυψέλη λίγες ημέρες αργότερα).

Δείτε: Νύχτα έντασης στην Αγία Παρασκευή: Επέμβαση της αστυνομίας σε συνάθροιση νεαρών – Χημικά και πέτρες με τα ΜΑΤ (Βίντεο)

 Έφοδος ΜΑΤ και ξύλο στις πλατείες από κυβέρνηση και Χρυσοχοΐδη (βίντεο)

Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης προχώρησε και σε… επιδημιολογικού τύπου διαπιστώσεις, αποκαλύπτοντας ότι ο κορονοϊός κολλάει πιο εύκολα από τα γυμνά σώματα των θαμώνων σε beach bar, όταν τέθηκε η σύγκριση με το «λουκέτο» σε κατάστημα της Μυκόνου για μη εφαρμογή των μέτρων ατομικής υγιεινής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί