Έφοδος ΜΑΤ και ξύλο στις πλατείες από κυβέρνηση και Χρυσοχοΐδη (βίντεο)

Με το «αποτελεσματικότερο» μέτρο που έχει πάρει μέχρι τώρα η κυβέρνηση, την τυφλή καταστολή, επιχειρεί να «θολώσει» την επικαιρότητα ο πρωθυπουργός. ο οποίος φαίνεται πως το μόνο που μπορεί να ελέγξει πολίτικά σε σχέση με την πανδημία είναι το ξύλο στους πιτσιρικάδες των πλατειών.

Σε 37 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 5 μετατράπηκαν σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία τα ξημερώματα, στην Κυψέλη. Το νέο σόου της ΕΛΑΣ είχε αυτή τη φορά ως σκηνικό την πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη, όπου γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα εμφανίστηκαν ξαφνικά διμοιρίες των ΜΑΤ και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι πληροφορίες μιλούν για εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων από τους αστυνομικούς οι οποίοι επιτέθηκαν στον κόσμο που καθόταν στην πλατεία, χωρίς σύσταση, χωρίς προειδοποίηση, αλλά με σχέδιο: έσβησαν τα φώτα της πλατείας και επιτέθηκαν!

Προσπαθεί ήδη να τα μαζέψει η ΕΛ.ΑΣ.

Σε μια αμήχανη και γεμάτη ανακολουθίες ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σήμερα το πρωί επιχειρούνται να δικαιολογηθούν για άλλη μια φορά τα αδικαιολόγητα, με τις ελπίδες για αποφυγή της κατακραυγής πλέον να μετατίθενται στα «φιλικά ΜΜΕ».

Συγκεκριμένα η ενημέρωση που δημοσιεύτηκε μόλις σήμερα το πρωί από την αστυνομία μάλλον προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας πως λίγο μετά τη 1:00, άγνωστος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ισχυρίστηκε ότι τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν άγνωστοι στην Κυψέλη. «Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που δέχθηκαν επίθεση από άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Αγίου Γεωργίου», λέει η ΕΛΑΣ. «Στη συνέχεια, έσπευσαν στο σημείο διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες, σύμφωνα με την Αστυνομία, δέχθηκαν επίθεση, με πέτρες και μπουκάλια, από περίπου 250 άτομα. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών στην προσπάθειά τους να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους».

Ο «ασύμμετρος» ζήλος της κυβέρνησης για τη δημόσιά τάξη και ασφάλεια μαρτυρά το πολιτικό της άγχος

Σχολιάζει το avgi.gr: Ερωτηματικά προκαλεί η νέα επίθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκης σε νεολαίους που απλώς κάθονται σε ανοιχτό χώρο όπως είναι μια πλατεία, ενώ κυβερνητικά στελέχη δήλωναν ότι θα δίνονται συστάσεις και προειδοποιήσεις στον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τραυματίες από το καταδρομικό τυφλό μένος της αστυνομίας. Δείτε τα βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί