Στάση εργασίας των υπαλλήλων στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Ηρακλείου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ηρακλείου προκηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 και ώρες 12.00-15.00 για τους υπαλλήλους που υπηρετούν στη Δ/νση Μεταφορών κ Επικοινωνιών Π.Ε. Ηρακλείου, εκφράζοντας την έντονη αγανάκτησή  του για τα περιστατικά επιθέσεων, ύβρεων και απειλών  που σημειώνονται εις βάρος συναδέλφων τους στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων τους.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ηρακλείου εκφράζει την έντονη οργή του για τις απαράδεκτες φραστικές επιθέσεις, ύβρεις και απειλές εις βάρος των υπαλλήλων της Δ/νσης Μεταφορών κ Επικοινωνιών Π.Ε. Ηρακλείου από μικρή μερίδα  πολιτών.

Οι  εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα όσοι εργάζονται σε υπηρεσίες εξυπηρέτησης κοινού, όπως η Δ/νση Μεταφορών κ Επικοινωνιών Π.Ε. Ηρακλείου,  σε όλη τη διάρκεια της έξαρσης της πανδημίας, αλλά και σε καθημερινή βάση, παρά τον τεράστιο φόρτο εργασίας τους,   εξυπηρετούν με κάθε δυνατό τρόπο τους πολίτες έχοντας πλήρη επίγνωση της ιδιαιτερότητας του αντικειμένου τους.

Παρά την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται,  δυστυχώς επαναλαμβάνονται φαινόμενα απαράδεκτων, εριστικών και προσβλητικών συμπεριφορών  που θίγουν  την αξιοπρέπεια  και απειλούν τη σωματική ακεραιότητα και υγεία  των συναδέλφων,  οι οποίοι εφαρμόζουν το σύστημα εξυπηρέτησης των πολιτών με ραντεβού, όπως έχει καθορισθεί από την Περιφέρεια Κρήτης αλλά και τις σχετικές διατάξεις και οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών

Όλοι οι πολίτες οφείλουν να σέβονται και να ακολουθούν τις οδηγίες εξυπηρέτησης τους,  συνεργαζόμενοι με τους συναδέλφους. 

Προκηρύσσουμε τρίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 1 Ιουνίου και ώρα 12.00-15.00 για τους συναδέλφους στην υπηρεσία της Δ/νσης Μεταφορών κ Επικοινωνιών Π.Ε. Ηρακλείου  μη ανεχόμενοι  τέτοιες συμπεριφορές και επιφυλασσόμαστε και για επόμενες δυναμικές κινητοποιήσεις, προκειμένου να διαφυλάξουμε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της  ασφάλειας στο χώρο της εργασίας μας.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί