Αυτοί είναι οι …πατριώτες (ή πώς οι χρυσαυγίτες θρηνούσαν τους Ναζί της Μάχης της Κρήτης)!

Του Δημοσθένη Καραγιάννη

Θέλοντας να περάσω στη στήλη ΣΧΟΛΙΑ την παρακάτω φωτογραφική απεικόνιση ενός κειμένου προς επίρρωση του άρθρου «“Αίσχος! Οι Κρήτες αμύνονται στους Γερμανούς”! – Πώς περιέγραψε τη Μάχη της Κρήτης ο φιλογερμανικός τύπος (εικόνες)», δεν το κατόρθωσα (ή δεν επιτρέπεται η μεταφορά ή είναι θέμα δικής μου άγνοιας στην τεχνολογία;), αναγκάζομαι να το μεταφέρω εδώ για να το …χαρούν και οι κρητικοί φίλοι τους. Το συνάντησα στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Ημερόδρομος» του Ν, Μπογιόπουλου, ο οποίος όπως διευκρινίζει το πήρε από τον φάκελο των εγγράφων που στοιχειοθετούν το κατηγορητήριο εναντίον της εγκληματικής οργάνωσης «χρυσή αυγή» στη δίκη που διεξάγεται εναντίον της για τη δολοφονία του Παύλου Φύσα και άλλων εγκληματικών ενεργειών της.

Το κατάπτυστο κείμενο γράφτηκε το 1987 «Σαρανταέξι χρόνια από τις φονικότατες μάχες στο νησί…» (ο συντάκτης του κειμένου εννοεί και θρηνεί για τις γερμανικές απώλειες).

Απολαύστε τον …πατριωτισμό των εθνικιστών, που χαρακτηρίζουν «άσκοπη τη θυσία των νεαρών Ελλήνων» που από «αφέλεια τους ακολούθησαν» (εννοούν τους Εγγλέζους). Για τους χρυσαυγίτες η αντίσταση των Κρητικών δεν έγινε για να υπερασπίσουν το νησί, αλλά γιατί ακολούθησαν από αφέλεια τους Άγγλους… Φυσικά αυτά μπορούν να τα λένε γιατί οι δικοί τους πατέρες αυτό ακριβώς έκαναν. Ακολούθησαν από φιλοτομαρισμό, συμφεροντολογικά και γερμανοτσολιάδικα τους κατακτητές και με το παρακάτω κείμενο τιμούν τους πατέρες τους, τους κουκουλοφόρους και γερμανοκαθάρματα της κατοχής…

Απολαύστε το  χωρίς άλλο σχολιασμό από μένα!!!

https://www.imerodromos.gr/wp-content/uploads/2018/09/maxh-ths-krhths-1.jpg

Για την μεταφορά από τον «Ημερόδρομο»

Δήμος Σθένης

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί