Πόσο πιο μπογδάνος;

Το νέο ρατσιστικό παραλήρημά του: «Ισλαμολάγνα νεοαριστερή λαθροντίσνεϋλαντ»

Κατά τα άλλα, η κυβέρνηση και το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου επιχαίρουν για τα νούμερα των χαμηλών αφίξεων στα νησιά τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ ο βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σχολιάζοντας στο Τwitter είδηση της “ΕφΣυν” με καταγγελία για παράνομη επαναπροώθηση των ελληνικών αρχών, έγραψε στις 7 Μαΐου:

“Ευχαριστούμε τους συντρόφους για τη διαφήμιση των κυβερνητικών μας πολιτικών. Ναι, οι βάρκες πλέον γυρνάνε -και θα γυρνάνε- πίσω στην Τουρκία, η εντολή στο Λιμενικό είναι σαφής, η χώρα έπαψε να είναι μια ισλαμολάγνα νεοαριστερή λαθροντίσνεϋλαντ” παραδεχόμενος ότι πρόκειται για κυβερνητική επιλογή.

Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Αντιδρώντας στην ανάρτηση αυτή ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ψυχογιός επισήμανε μεταξύ άλλων ότι ο Κ. Μπογδάνος “κατάφερε μέσα σε πέντε γραμμές να αποκρυσταλλώσει τον ρατσισμό, τη θρησκευτική μισαλλοδοξία, αλλά και την πολιτική των push backs, των επαναπροωθήσεων, των εξαφανίσεων και άλλων που εκθέτουν την ανθρώπινη ζωή και τη χώρα διεθνώς”.

Και πρόσθεσε: “Το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έχει αντιδράσει στη δήλωση Μπογδάνου με κανέναν τρόπο, επίσημο ή ανεπίσημο, το γεγονός ότι η Ν.Δ. δεν μπήκε καν στον κόπο να καταδικάσει τα γραφόμενα του βουλευτή της προφανώς συνιστά άτυπη παραδοχή ότι αποδέχεται και ικανοποιείται μάλιστα από τέτοιες δηλώσεις, συνεχίζοντας τον διαγκωνισμό με την Ελληνική Λύση στα θολά νερά της Ακροδεξιάς που προσβάλλουν το δίκαιο και την ιστορία της χώρας και του λαού μας”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί