Συλλήψεις στο Ηράκλειο για όπλα και κλοπή

Για κλοπή

Συνελήφθη, χθές (10.05.2020) το απόγευμα, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, χθές (10.05.2020) το απόγευμα ο ανωτέρω ημεδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας κατά τον χρόνο τον οποίο προσπάθησε ανεπιτυχώς να εισέλθει σε σταθμευμένο όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Για όπλα

Συνελήφθησαν χθες (10.05.2020) πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, χθες (10.05.2020) πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε.  αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο ημεδαποί.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι συνολικού μήκους 25 cm.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με τον γεμιστήρα του, το οποίο όπως προέκυψε από την έρευνα, το είχαν απορρίψει στο έδαφος οι συλληφθέντες.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί