Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές στην Κρήτη

Στο Ηράκλειο

Εξιχνιάστηκε μια υπόθεση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού ο οποίος συνελήφθη, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Εξιχνιάστηκε χθες (30.04.2020) στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου μια υπόθεση κλοπής για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού. Επιπλέον, ο ημεδαπός συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, την (28.04.2020) ο δράστης με τη χρήση δίκυκλης μοτοσυκλέτας αφαίρεσε από ημεδαπή, τσάντα η οποία περιείχε χρήματα, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα.  Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο ημεδαπός διέπραξε την εν λόγω κλοπή ο οποίος αναζητήθηκε και εντοπίστηκε.

Στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή

Συνελήφθη χθες (30.04.2020) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή. 

Ειδικότερα, χθες (30.04.2020) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας άμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη  ημεδαπός ο οποίος σε προγενέστερο χρόνο αφαίρεσε τσάντα ημεδαπής η οποία περιείχε χρήματα και κινητό τηλέφωνο. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί