Δήμος Χερσονήσου: Προσλήψεις… κουμπάρων και υποψήφιων συμβούλων, μέσω της εταιρείας καθαριότητας!

Πέραν του γεγονότος ότι ο δήμος Χερσονήσου δίνει και πάλι την Καθαριότητα σε ιδιωτική εταιρεία, μέσω αυτής της εταιρείας προσλαμβάνονται σκανδαλωδώς (στην ουσία στο δήμο) αποτυχόντες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της πλειοψηφίας!

Δείτε επίσης: Χερσόνησος: Σε ιδιώτες η Καθαριότητα και από τη νέα δημοτική αρχή, με “μπόνους” άλλων 4,5 εκατ. €!

Την καταγγελία κάνει δημότης της Χερσονησου, με επιστολή που έστειλε στους δημοτικούς συμβούλους και στο Candiadoc.

Διαβάστε τις αναφορές του

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ Κ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ  ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ FACEBOOK ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΑΡΑΓΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΚΑΙ HΜΕΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  ΤΟΥ Κ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ.

ΕΝΩ ΚΛΩΝΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΜΕ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ…ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΕΛΕΟΣ!!!

ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ….ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΝΕΤΖΑΚΗΣ

ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί