«Let ’s Do It Greece 2024»: Στην πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία ο Δήμος Χερσονήσου

Ο Δήμος Χερσονήσου σε συνεργασία με Δημοτικές Κοινότητες, Πολιτιστικούς Συλλόγους, ομάδες νέων, γυναικών και άλλων εθελοντών, συμμετέχει στην πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία “Let ‘s Do It Greece 2024” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας εορτασμού με κοινό σύνθημα: “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!”

“Ελάτε να δώσουμε όλες και όλοι μαζί το “παρών” σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και να γίνουμε η μεγάλη ασπίδα προστασίας της φύσης”, αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Χερσονήσου.

Δράσεις που θα υλοποιηθούν στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου με το συντονισμό της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού:

  • Δημοτική Κοινότητα Ανώπολης. Πολιτιστικό και Πνευματικό Κέντρο “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ”: καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων Κοκκίνη Χάνι.
  • Δημοτική Κοινότητα Γουβών. Πολιτιστικός Σύλλογος Γουβών: ασβέστωμα κοινόχρηστων χώρων στις Γούβες.
  • Δημοτική Κοινότητα Ελιάς, Ενορία Αγίου Παντελεήμονα Ελιάς, Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο Ελιάς, Πολιτιστικός Σύλλογος Ελιάς: καθαρισμός και ασβέστωμα στην Ελιά.
  • Δημοτική Κοινότητα Κόξαρης, Πολιτιστικός Σύλλογος “Άγιος Κήρυκος”: Βαψίματα κοινόχρηστων χώρων στην Κόξαρη.
  • Δημοτική Κοινότητα Λιμένα Χερσονήσου. Σύλλογος Γυναικών “Βριτόμαρτις”: φύτευση λουλουδιών και βάψιμο στο Κουτουλουφάρι. “Φιλωνίδειος Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Λ. Χερσονήσου”: φύτευση λουλουδιών και βάψιμο στο Πισκοπιανό.
  • Δημοτική Κοινότητα Μαλίων, Πολιτιστικός Σύλλογος και Σύλλογος Γυναικών η “Εστία”, Χορωδία Μαλίων και σχολεία Δημοτικής Κοινότητας Μαλίων: καθαρισμός του αύλειου χώρου στο Άγιο Πνεύμα και άσπρισμα.
  • Δημοτική Κοινότητα Μοχού σε συνεργασία με τη Νεολαία Μοχού και το Σύλλογο Γυναικών “Φιλαρέτη”: καθαρισμός και καλλωπισμός του περιβάλλοντα χώρου Αγίου Ιωάννου στη Σταλίδα και στο Μοχό.
  • Δημοτική Κοινότητα Χερσονήσου, Πολιτιστικός Σύλλογος Ανάληψης: ασβέστωμα στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας και τον Ι.Ν. Αγίου Εφραίμ στην Ανάληψη.

Όλοι μαζί μπορούμε!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί