Εμετικές αναρτήσεις από τον χρυσαυγίτη Παππά για Μ. Γλέζο – Ν. Μπελογιάννη

Ο Χρήστος Παππάς, ο άνθρωπος που δε δίστασε να φωτογραφηθεί και να χαιρετίσει τη σβάστικα, ο άνθρωπος που μάθαινε τα παιδιά να λένε «Χαίλ Χίτλερ», βυσσοδόμησε, άνοιξε τον οχετό του για τον Μανόλη Γλέζο. Και δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς, αφού ο 98χρονος Μανόλης Γλέζος αντιπροσώπευε ότι ο Χρήστος Παππάς δεν μπορεί να καταλάβει. Το φως απέναντι στο σκοτάδι, την ελευθερία απέναντι στον ναζισμό.


Ο Μανόλης Γλέζος έκανε κουρέλι τη σημαία με τη σβάστικα, και ο Παππάς που στέκεται προσοχή μπροστά σε αυτή τη σημαια και την χαιρετάει δεν θα του το συγχωρήσει ποτέ. Η αθλιότητα του νεοναζιστή πρώην βουλευτή του μορφώματος Χρυσή Αυγή εκφράστηκε μέσα από το twitter, με μια ανάρτηση του επιπέδου του.


Ο άνθρωπος που χαιρετούσε ναζιστικά τη σβάστικα έγραψε λοιπόν: «Πεθανε ο Γλέζος… και σαν σήμερα, στις 30 Μαρτίου του 1952  εκτελέστηκε ο Μπελογιάννης … κάθαρση!». Δεν θα μπορούσε φυσικά να γράψει κάτι διαφορετικό. Είπαμε ο Γλέζος κουρέλιασε τη σημαία του και ο Μπελογιάννης είχε τέτοιο ηθικό ανάστημα που τρομάζει κάθε ναζιστή της Χρυσής Αυγής.


Αφήνουμε στη χλεύη του κόσμου τον νεοναζιστή Παππά να χαιρετάει τη σβάστικα και να μαθαίνει τα παιδάκια να λένε «Χαίλ Χίτλερ»

Το Ποντίκι

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Εμετικές αναρτήσεις από τον χρυσαυγίτη Παππά για Μ. Γλέζο – Ν. Μπελογιάννη”

  1. CitizenMitsos

    Δυστυχώς στην Ελλάδα κατάφεραν οι λαδέμποροι και οι δωσίλογοι όχι μόνο να μην εκτελεστούν και να μην πάνε φυλακή, αλλά να έχουν καρφώσει τα νύχια τους βαθιά στις περισσότερες μετακατοχικές κυβερνήσεις και ακόμα και σήμερα τα παιδιά τους να κυβερνούν την χώρα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί