Κ. Αρβανίτης – Ν. Παρασκευόπουλος: ΝΔ: Η παράταξη των Fake News

Τώρα, η ΝΔ, την αποσυμφόρηση των φυλακών αναγκάζεται να την επιχειρήσει η ίδια ως κυβερνώσα πλέον και όχι πια ως αντιπολιτευτικώς αλαλάζουσα παράταξη

Οπως επισημαίνουν σε απάντηση τους ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία-GUE/NGL, Κώστας Αρβανίτης & ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος στο «Παρατηρητήριο Fake News» της ΝΔ ” Η ΝΔ ευρισκόμενη ενώπιον ενός αδιεξόδου που η ίδια προκάλεσε, της απομένει μόνο να βαφτίζει το κρέας ψάρι, δηλαδή να αποκαλεί την επιχειρούμενη αποσυμφόρηση «ιατρικό αραίωμα» και να μιλάει για fake news, η παράταξη που έκανε τα fake news κεντρικό πολιτικό της εργαλείο.

Η απάντηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Αρβανίτη και του πρώην υπουργού Ν. Παρασκεύοπουλου στο “Παρατηρητήριο Fake News» της ΝΔ:

Η Νέα Δημοκρατία επί τέσσερα χρόνια δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να προωθεί με τα παπαγαλάκια της το ψεύδος ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για αποσυμφόρηση των φυλακών γίνεται χωρίς λόγο και ότι δήθεν οι δρόμοι της χώρας είχαν γεμίσει με εγκληματίες.

Τώρα, την αποσυμφόρηση αναγκάζεται να την επιχειρήσει η ίδια ως κυβερνώσα πλέον και όχι πια ως αντιπολιτευτικώς αλαλάζουσα παράταξη.

Έτσι, ευρισκόμενη ενώπιον ενός αδιεξόδου που η ίδια προκάλεσε, της απομένει μόνο να βαφτίζει το κρέας ψάρι, δηλαδή να αποκαλεί την επιχειρούμενη αποσυμφόρηση «ιατρικό αραίωμα» και να μιλάει για fake news, η παράταξη που έκανε τα fake news κεντρικό πολιτικό της εργαλείο.

Καμία έκπληξη, καμία σοβαρότητα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί