Η ενημέρωση για τον κορωνοϊό: 71 νέα κρούσματα

Στους 26 ανέρχεται ο συνολικός αριθμός των συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους – Επιβάλλεται «κατ’ οίκον περιορισμός όλων των κατοίκων της κοινότητας Εχίνου, χωρίς καμιά δυνατότητα μετακίνησης», καθώς αναφέρθηκαν 9 κρούσματα τις τελευταίες 6 μέρες.

Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι 71 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 892, ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κοωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας. 57 νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, διασωλημένοι είναι οι 54 ενώ στους 26 ανέρχεται ο συνολικός αριθμός των συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους. 42 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο.

Πληθαίνουν διαρκώς οι εκκλήσεις από εργαζόμενους σε νοσοκομεία ανά τη χώρα ζητώντας κυβερνητική παρέμβαση για τις ελλείψεις σε εξοπλισμό και αναλώσιμα.

Η κυβέρνηση βρήκε ευκαιρία για την επίθεση στον κόσμο της εργασίας. «Αναγκαία» τα μέτρα διάλυσης των εργασιακών σχέσεων, επανέλαβε την Πέμπτη ο υπουργός Εργασίας, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα τη «διάσωση των θέσεων εργασίας» για να υπερασπιστεί την πρωτοφανή γενίκευση ρυθμίσεων όπως η εκ περιτροπής εργασία και η αναστολή των συμβάσεων.

«Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρώπης που αντί η κυβέρνηση να στηρίζει εργαζόμενους και επιχειρήσεις, οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους σε απολύσεις και μειώσεις μισθών ως και 50% επ’ αόριστον, δημιουργώντας νέα γενιά ανέργων και φτωχών» επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί