Όταν ο Κ. Μητσοτάκης έμεινε άφωνος σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ για τη Novartis! (βίντεο)

Μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που κατέληξε σε μη συμφωνία για το για το νέο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο, ο πρωθυπουργός βρέθηκε… αναπάντεχα κολλημένος στα «σχοινιά» από δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ!

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Επειδή φαίνεται πως δεν υπάρχουν πολλές ειδήσεις λόγω της μη συμφωνίας, θα μου επιτρέψετε να σας ρωτήσω κάτι που απασχολεί πάρα πολύ την επικαιρότητα στην Ελλάδα, όλες αυτές τις ημέρες που βρίσκεστε εσείς εδώ για αυτή τη διαπραγμάτευση. Αυτή είναι η ιστορία με τους προστατευόμενους μάρτυρες. Υπάρχει κάποιο σχόλιο από τη δική σας πλευρά για όλη αυτή τη διαδικασία στην Προανακριτική Επιτροπή», είπε, αφήνοντας… σύξυλο τον πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που εμφανώς δεν περίμενε τέτοια ερώτηση, μη γνωρίζοντας τι να απαντήσει, αρκέστηκε καταρχήν σε ένα… βαθυστόχαστο: «Κανένα σχόλιο» και συνέχισε λέγοντας κάτι που μάλλον δε βγάζει νόημα, τουλάχιστον στην ελληνική γλώσσα: «Ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση τη δουλειά του σε μία εξαιρετικά περίπλοκη διαπραγμάτευση». H τοποθέτησή του καταλήγει με την εξής φράση: «προκαταρκτική επιτροπή θα κάνει τη δουλειά της».

Προφανώς, αυτή η περίεργη… αφωνία του πρωθυπουργού για το μείζον θέμα των προστατευόμενων μαρτύρων, προδίδει την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στην πρόσφατη τοποθέτηση του Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος ζητούσε… βίαιη προσαγωγή των προστατευόμενων μαρτύρων, λέγοντας μέσω του ΣΚΑΪ πως είναι υποχρέωση της αστυνομίας να εκτελέσει το σχετικό ένταλμα.

Το πρωθυπουργικό «ουδέν σχόλιο» προφανώς σχετίζεται με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και εκ των πραγμάτων αποτελούν άδειασμα του αντιπροέδρου της ΝΔ και όσων ευνοούσαν αυτή τη γραμμή.

Documento

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί